Zile negre pe șoselele din România: 19 persoane decedate și 33 rănite grav

44 de accidente rutiere au avut loc pe șoselele din România în primele două zile de Crăciun. Neatenția și graba au cauzat decesul a 19 persoane și rănirea gravă a altor 33. În județul Cluj două persoane și-au pierdut viața.

În județul Cluj o persoană și-a perdut viața în localitatea Vâlcele. Bărbatul de 63 de ani s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, fiind accidentat mortal de o mașină condusă de un tânăr de 28 de ani. Tot în județul Cluj, un tânăr de 16 ani a condus un autovehicul oe direcția sat Pădureni strada Oașului, iar pe fondul neadaptării vitezei în curbă a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un cap de pod. Tânărul a decedat pe loc. 

”Vă rugăm să înțelegeți că nerespectarea regulilor rutiere vă poate costa viața! Și mai înțelegeți ceva, Sărbători sunt și la anul... și peste doi ani... și peste 10 ani... și peste 50 de ani. Nu vă mai grăbiți, pentru că o oră pe care credeți că o câștigați vă poate costa viața! Dacă ești la volan și vezi acest mesaj, închide imediat telefonul... ești în pericol să faci un accident! Dacă ești pasager, citește cu voce tare să audă și șoferul!”, este mesajul transmis de Ministerul Afacerilor Interne.

Citește și:

300 de persoane au fost rănite grav în accidente rutiere petrecute în județul Cluj în 2019

Adauga comentariu