VIDEOREPORTAJ Ce cred studenții clujeni de la Facultatea de Drept, viitori magistrați, despre modificările legislative. Uitați-vă și minunați-vă! Ei sunt cei care vor da sentințe în România de mâine

În timp ce toată țara fierbe și iese în stradă seară de seară în marile orașe, jurnaliștii NCN au mers la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș Bolyai și i-au întreabat pe viitori magistrați ce cred despre modificările aduse la Codul de procedură penală. Răspunsurile au fost pe măsura situație dezastruoase din justiție. Viitori magistrați habar n-au că legile au fost modificate, nu sunt în stare să enunțe o propoziție cu subiect și predicat, iar când reușesc să scoată ceva pe gură e un "nu comentez" fandosit, de pe vârful buzelor și din spatele ochelarilor de firmă. Uitați și vă minunați! Ei sunt cei care vă vor judeca, vă vor apăra sau vă vor trimite în judecată peste puțin timp. 

 

Comentarii

M.F

21.06.2018 21:27

După examenul oral de drept procesual penal, susținut cu domnul prof. Gh. Rateuț - cel care apără degeaba (pentru penali) dar pe bani grei pentru el, să-i vedeți cât cde ratați sunt acești viitori magistrați. România, somn ușor!

Bianca

21.06.2018 22:07

Raspunsurile studentilor din interviu sunt pertinente. Demne de nivelul de învățătură la care au ajuns. Mulți nici nu vor depăși acest nivel, dar vor fi capabili să distrugă destine.

hahalera

24.06.2018 18:42

cum sa gandeasca cu capul lor aceste loaze. Doamne fereste sa existe carti de citit, Doamne fereste sa gandeasca singuri si sa nu li se netezeasca creerele de catre limba profesorilor.

Ana

21.06.2018 22:54

"Viitorii magistrați" sunt varză, dar nu vor să o recunoască. Ei vor distruge destine așa varz cum sunt. Pe ciclu fiind, că doar fetele cu note de rahat vor ajunge judecătoare, vor da sentințe după ureche, în marea lor majoritate.

Gutimam

22.06.2018 00:52

Foarte mare rusine pentru viitorul tarii cu astfel de juristi ! Sa nu stie de ce se enerveaza pe internet si iasa lumea in strada !

Mihai

22.06.2018 15:20

Categoric nu exista justificare, pentru faptul ca viitori magistrati, nu stiu sau nu au auzit de modificarile actuale aduse codului penal. Dar cati dintre "lumea" care "iasa in strada "si care se "enerveaza pe net" stiu de ce sunt la demonstratie? Nu contest buna intentie a demonstrantilor, dar cati dintre ei pot sa formuleze cu subiect si predicat (cum spune textul articolului) de ce sunt prezenti si contra a ce demonstreaza? Cati stiu ca, asupra codurilor penale, s-au adus modificari prin angajarea respunderii in 2009 in guvernul Boc si prin ordonanta de urgenta in guvernul Ciolos? De ce societatea civila nu a reactionat atunci?   

Ioana

22.06.2018 09:48

Materialul este despre niște tineri care au ales să facă Dreptul, care vor avea pe mână miște destine, și care sunt, în fapt, semi-analfabeți - după modul de adresare și abordare a discuției. Nu despre cunoștințele lor cu privire la Drept, ci despre ce fel de oameni sunt ei.

mindruta ion

22.06.2018 12:39

Asa se intampla cand stdentii dau examen cu calculatorul bifezi ca la examenul pentru Permisul de conducere!  

Analfabeti

29.06.2018 13:48

Din pacate au intrat numai analfabeti functionali in mizeria asta de facultate care scoate numai frustrati in piata. Frustrati pe banda rulanta.

Cercega Dana

24.06.2018 13:20
Măi proștilor, studentul de anul I nu are opinii, nu are creier să se manifeste cu el, numai să facă și să zică ce îi zice Profu să dacă și să zică? Da cretini mai sunteți! Și retrdații aceștia au să ajungă judecători și procurori să le spună Prf Voiculescu, sau Prof Dragnea, sau Prof Dăncilă ce să creadă?

niste tristi

24.06.2018 18:43

aceste loaze.

Adauga comentariu