VIDEO "Te rog să nu mă filmezi, că-ți f*t telefonu'-n gură, ai înțeles?" Reacție VIOLENTĂ în parcare la Lidl a unui NESIMȚIT prins de reporterii NCN când parca nu pe unul ci pe DOUĂ locuri pentru persoanele cu handicap

Duminică după-amiază, în parcarea magazinului Lidl de pe Calea Baciului din Cluj-Napoca, un șofer lipsit de orice bun-simț și-a parcat hârbul nu pe unul ci pe DOUĂ locuri de parcare destinate persoanelor cu handicap. Scena s-a petrecut sub ochii numeroșilor clienți ai magazinului, dar și a angajaților, care au mărturisit că ei nu au ce să le facă. Un angajat al centrului comercial, care nu a dorit să-și decline identiatea, a recunoscut că astfel de incidente se întâmplă mereu și că s-a ajus chiar și la amenințări din partea șoferilor recalcitranți, care parchează după bunul plac. 

Într-un final, șoferul și-a făcut apariția la mașină, chiar în timp ce o familie cu copil cu handicap și permis de parcare în locurile destinate persoanelor cu dizabilități căuta un loc de parcare cât mai aproape de intrarea în magazin. Confruntat de reporterul NCN, șoferul a declarat că are permis pentru acel loc, permis care era expirat din 2014 și mai mult, aparținea fiicei acestuia, care nu se afla cu el în mașină în acel moment. 

Mulțumit de gestul său, șoferul și-a luat tălpășița din parcarea centrului comercial, nu înainte să amenințe și să înjure. Magazinul Lidl nu a putut fi contactat până la ora scrierii acestui material. 

Comentarii

pandele

06.05.2018 18:46

o ceafa de porc tipica...

Avocat

07.05.2018 07:09

Nesimtitullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!! Sesizare la politie si sanctionat contraventional pentru acte fapte gesturi,injuraturi conform Legii 61/1991.

Andrei

07.05.2018 13:34

Ar trebui sa faceti mai multe reportaje de genul asta , sa ii promovati pe cei ce procedeaza ca acest domn

Adauga comentariu