VIDEO - Câțiva tineri s-au luat la bătaie într-o parcare din Cluj-Napoca

Un conflict spontat a izbucnit aseară între mai mulți tineri în incinta parcării unui complex de locuințe din cartierul clujean Ghergheni. Din informațiile oferite de unul dintre participanții la bătaie, șoferul și pasagerii unei mașini cu număr de Vrancea, aflați în stare avansată de ebrietate au lăsat mașina în fața intrării în complex, blocând astfel accesul. 

”Aseara, in jurul orei 23.00, undeva prin Cluj Napoca, ma intorceam linistit acasa, si voiam sa imi parchez masina in parcarea subterana, insa ce sa vezi. Un Audi Q5 blocheaza singura intrare spre campus. Dupa vreo 2-3 clanxoane si injuraturi, am zis ca ma dau jos sa vad ce se intampla. Ia ghiciti! Soferul si pasagerul erau in cel mai critic punct de betie, si au adormit intr o pozitie nefireasca, cu capul pe VOGAN! Dupa ce i am trezit, amandoi buimaci, au facut 100 de manevre si mi au facut loc sa trec, dupa care urma sa ma deplasez iar rapid pana la USAMV cu un catelus care nu era prea ok”, povestește un clujean.

O situație ce părea că s-a rezolvat are însă o urmare la care acesta nu se aștepta. Când a vrut să iasă din parcarea subterană aceeași mașina bloca din nou accesul. Ba mai mult mașina scăpată de sub control a rupt bariera de la intrarea în parking și s-a oprit în zid. Tânărul susține că pasagerii mașinii cu număr de Vrancea au devenit reclacitranți și s-a iscat o bătaie generală. Cea mai mare surpriză a fost că cel care a fost agresat s-a trezit cu o plângere penală la Poliție. Unul dintre cei doi tineri care ar fi provocat scandalul, l-ar fi acuzat că i-a furat telefonul.

”Cand dau sa ies din parcarea subterana, vad aceeasi masina, cu acelasi individ, dormind in aceeasi pozitie, dar care atunci cand mutase masina, fiind automata (cred) a uitat sa mai mute si pe “Parking” iar intre timp si a adormit din nou si a luat piciorul de pe frana, si masina a mers usor in fata, a rupt bariera, s a frecat de o alta masina si s a proptit cu botul in zid, unde isi facea somnul de frumusete. L am trezit din nou pe individ, care a coborat din masina, si incerca sa ma comvinga sa ii ducem si pe ei la o femeie sau la o petrecere si sa rezolvam cumva, doar sa plecam, ca ei au bani, si ne pot face toate poftele, numa i sa i ducem cu noi. La insistentele mele ca sun la politie, acesta s a enervat si a inceput sa faca ca un animal prin campusul Studium Green si a inceput sa ma loveasca cu pumnii. In legitima aparare, dupa ce prietenii mei au reusit sa iasa din masina si i am casapit cu bataia, aflu ca astazi, 10 Dec, conducatorul autoturismului CJ 85 VIN, a depus plangere penala la politie pentru ca “i am furat telefonul”, in conditiile in care ei nici nu isi aduc aminte ora exacta a producerii evenimentului”, mai susține tânărul care a făcut publică întâmplarea și imaginile.

Adauga comentariu