Urmările furtunii: Cartierul Gheorgheni, printre cele mai afectate zone din oraș FOTO

Furtuna care s-a abătut duminica seara asupra Clujului a făcut prăpăd în multe zone din oraș. Printre cele mai afectate cartiere este Gheorgheniul, unde Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj continuă să îndepărteze urmările furtunii puternice. Imaginile surprinse în zonă reflectă amploarea fenomenelor meteo extreme: arbori doborâți la pământ, bucăți de țiglă și cărămidă împrăștiate peste tot.

Gherogehni/ stația Constantin Brâncoveanu

„După manifestările meteo extreme înregistrate pe parcursul serii, au fost preluate de către ISU Cluj peste 150 de solicitări, venite din municipiul Cluj-Napoca, pentru înlăturarea arborilor doborâți, a acoperișurilor sau elementelor de construcție afectate sau privind avarii ale rețelelor de distribuție a energiei electrice și gazului”, atenționau reprezentanții ISU Cluj. 

Bdul Nicolae Titulescu

Gherogheni str Unirii capătul liniei 3

Piațeta A.I.Cuza/Scuar CEC

„De dimineață au reînceput să fie înregistrate alte solicitări pentru îndepărtare arborilor sau elementelor de construcții afectate.

În acest momente, sunt în teren cinci autospeciale ale ISU Cluj și mai multe echipe ale Serviciului Spații Verzi care răspund solicitări promite din partea cetățenilor”, adaugă ISU Cluj.

Scuar CEC/ arbori doborâți

 

 

 

 

Adauga comentariu