UPDATE - Inundaţie pe strada Titulescu. Bulevardului proaspăt modernizat i-a crăpat o țeavă. Compania de Apă Someş va înlocui un tronson de conductă

Bulevardul Nicolae Titulescu este sub ape în această dimineață, ca după oricare ploicică care transformă municipiul într-o mică Veneție din cauza subdimensionării canalizării și colmatării acesteia de nenumăratele șantiere rezultate în urma Urbanismului de Cumetrie din ”funăria” lui Emil Boc.

De data aceasta nu ploia se face vinovată de inundație, ci o țeavă spartă.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE ORA 10.05

Reprezentanţii Companiei de Apă Someş (CAS) au declarat că lucrările de remediere a avariei vor începe în aproximativ o oră. 

"Este o avarie pe o conductă, trebuie înlocuit un tronson de 6 metri din conducta respectivă. Primul pas în abordarea avariei este izolarea tronsonului prin închiderea unor robinete, trebuie așteptat să se golească conducta respectivă și după aceea se intervine cu săpătură. Deci cam într-o oră estimez că ne putem apuca de săpat. Vom săpa, vom înlocui conducta, facem probele de presiune", a declarat Lucian Croitoru, purtătorul de cuvânt al CAS.

Adauga comentariu