Unde merge mia, merge și suta: La 4,47 la mie incidență infectări COVID-19, înghesuială pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca ca la Congresul PNL

Noi suntem obișnuiți cu inghesuiala de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca în condiții de pandemie încă de anul trecut când nenea Klaus Iohannis, președintele nostru, i-a livrat prietenei domniei sale, Angela Merkel, cancelarul Germaniei, niște sute de necalificați care să-i culeagă sparanghelul. Să fie primit.

Ce vedeți în colajul fotografic de mai sus sunt imagini din același Aeroport, din data stelară de azi, sâmbătă 25 septembrie 2021. Incidența COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca, mulțumită ușurinței cu care mult iubitul și stimatul Emil Boc, Însuși El Primarul, dă autorizații de paranghelii cu inconștiența cu care dă autorizații de blocuri peste case, blocuri între blocuri și alte giumbușlucuri de Urbanism de Cumetrie. Apoi face pe niznaiul că nu el e vinovat de bulibășeala de trafic din municipiu, ci activiștii civici care nu vor Metrou ci centuri ocolitoare și bun simț în Urbanism.

dar asta este altă poveste despre nesimțire.

Povestea de azi este despre cum se stă în sala de așteptare a Aeroportului Internațional Cluj-Napoca pe timp de cod roșu de pandemie: calie peste grămadă, cu masca purtată opțional, dar mai ales sub nas. Ar trebui unse măștile acelea cu rahat în partea superioară, poate se învață și ghiolbanii cum se poartă corect - dar iar este altă poveste.

Revenind la ce se vede, am fost informați despre faptul că nici un certificat Certificat Electronic COVID (dovada vaccinării) nu s-a scanat la trecerea de controlul pașapoartelor. Doar s-a prezentat. Prin urmare putea să fie orice chestie cu un cod QR, că tot ca prin brânză s-a trecut prin vama de rang Schengen a Aeroportului.

Așa transformăm noi Spațiul Schengen în Spațiu Șmengen. Felicitări!

Adauga comentariu