Un nou esec sub semnatura Consiliului Judetean

Consilierii judeteni vor vota in sedinta ordinara de joi renuntarea la finantarea europeana in cazul Parcului Industrial Tetarom IV. CJ Cluj renunta la 17 milioane de lei, bani europeni, pentru ca au crescut costurile in urma revizuirii proiectului, prin urmare a crescut considerabil si contributia CJ in proiect, ajungand la aproape 50 de milioane de lei. Mai mult, proiectul nici nu putea fi finalizat la timp, adica pana la sfarsitul anului acestuia.

Dupa ce a pierdut finantarea pentru transportul intermodal, acest nou esec este o noua achizitie pentru palmaresul proiectelor ratate marca CJ. Doar noua protectoare a Clujului, Fecioara Maria, ne mai poate salva proiectul Sistemului de Management Integrat al Deseurilor.

 

Comentarii

Sebi

30.04.2015 14:04

Inca o perla care se adauga cacaturilor promise de Emil Boc cu gasca. Pe laga acesta se mai adauga autobusele electrice, somesul navigabil si multe altele. Mai nou, am auzit cea mai tare perla din gura lui Boc. Aceea ca in centrul orasului si cablurile pentru trolee o sa fie subterane, vreau sa traiesc sa o vad si pe asta. Cat despre somesul navigabil eu am o propunere pentru domnul primar, inainte de a face astfel de promisiuni haideti sa curatam cel putin maul somesului si sa il aranjam pe tot nu doar pe langa parcul mare, stadion si sala polivalenta

Adauga comentariu