Un consilier județean ar urma să candideze la Primăria Dej

Sursele Dej24.ro susțin că Partidul Social Democrat (PSD) a stabilit candidatul pentru Primăria Municipiului Dej, la alegerile locale din septembrie. Acestea susțin că Vasile Sălătioan (55 de ani) este ”alesul” PSD și va intra în lupta pentru Primăria Municipiului Dej, la alegerile locale din septembrie.

De profesie economist, social-democratul a fost consilier local al municipiului Dej în perioada 2009-2012, iar de două mandate e consilier județean. În CJ Cluj, Sălătioan a fost președintele comisiei pentru buget-finanțe, iar acum conduce comisia de urbanism. Totdată, acesta a fost liderul consilierilor județeni PSD.

De-a lungul anilor, Vasile Sălătioan a făcut parte din conducerea PSD Dej și a ocupat mai multe funcții politice în PSD Cluj, fiind unul dintre ”veteranii” partidului. Urmează ca în scurt timp PSD Cluj să anunțe oficial candidatura lui Sălătion la Primăria Dej.

Momentan, lista pentru Consiliul Local Dej nu a fost stabilită. Ce este cert este că pe ea se vor afla atât persoane cunoscute – unele din actualul consiliu, cât și ”oameni noi” pe care social-democrații speră să îi convingă să vină în partid.

Vă reamintim că actualul primar, Morar Costan, a trădat PSD și va candida pentru un nou mandat 

Adauga comentariu