Un clujean s-a trezit cu parcare de trotinete în fața porții

Un clujean care a vrut să iasă cu mașina din curtea proprie a descoperit că accesul îi este blocat de mai multe trotinete parcare chiar în fața porții. 

„Cu siguranță toți ne-am dori o lume mai puțin poluată, dar să ajungi să te rogi de un individ indolent de la Lime să iți respecte dreptul de a intra/ieși din curte este prea mult. Data viitoare gps-ul trotinetelor va indica Moților nr 1 Primaria Cluj Napoca. Poliția Locala Cluj-Napoca există oare? Că dacă era un auto parcat era de mult în Someșni, dar bineînțeles aici se vede nivelul prieteniei, nu?, a transmis clujeanul revoltat”.

sursa foto: facebook/ InfoTrafic jud Cluj

Din păcate acesta nu este un caz izolat. Trotinetele sunt lăsate adesea haotic de către cei care le foloses, cel mai adesea blocând trotuare sau stații de autobuz. Primăria Cluj-Napoca a aprobat un regulament prin care aceste trotinete pot fi ridicate, însă se pare că nu este la fel de profitabil ca si ridicarea masinilor.

Clujeanul a contactat Poliția Locală, anunțând că îi este îngreunat accesul cu mașina, iar polițiștii locali nu au trimis mașina de ridicări ci i-au comunicat că îi vor contacta pe cei responsabili să le repoziționeze. 

Cetățeanul se întreabă dacă un șofer parchează neregulamentar, acesta este sunat de Politia Locala să îi spună: „Te rog din suflet, hai parchează în altă parte" și așa scapă toți fără amenzi, așa pe prietenie.

Adauga comentariu