Trimis în judecată pentru că și-a scos organul genital într-o sală de jocuri din Cluj-Napoca. După al doilea câștig a întrebat-o pe angajată: „Crezi că nu am chiloți pe mine?”

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost condamnat la plata unei amezi penale în valoare 6.500 de lei după ce și-a scos organul genital într-o sală de jocuri de noroc din oraș. Potrivit angajatei care a și depus plângere împotriva acestuia, agresorul a venit să joace la aparate în pijamale. După ce a consumat băuturi alcoolice și s-a jucat timp de mai multe ore a venit primul câștig de 6.000 de lei. Acesta i-a solicitat angajatei de la Infinity să îi preda suma, însă tânăra a refuzat pentru că bărbatul nu avea asupra sa niciun act de identitate. În scurt timp a apărut un prieten de-al agresorului cu buletinul acestuia, iar angajata i-a predat suma câștigată. 

După ce s-a mai jucat un timp, agresorul a câștigat din nou la aparate. Când angajata a vrut să îi predea suma câștigată, bărbatul a început să o ia la mișto și să o provoace aratându-i organul genital: 

„În timp ce lucra la localul cu jocuri de noroc, în tura de noapte, a observat un bărbat îmbrăcat în pijamale care juca la aparate și care i-a solitat să-i aducă o bere, că i-a adus berea pe care a comandat-o, că după un timp bărbatul a chemat-o pentru a-i anula punctele și a-i preda suma de bani câștigată la aparat, dar fiindcă nu avea asupra sa o carte de identitate, l-a refuzat iar față de acest refuz, bărbatul, a sunat o altă persoană, care a venit cu o carte de identitate, astfel că i-a fost înmânată suma de 6000 de lei, că după un timp, inculpatul a chemat-o din nou pe martoră pentru a-i spune acestuia echivalentul în bani a punctelor câștigate la un alt aparat, iar în timp ce aștepta să se încarce punctele i-a spus martorei „vrei să-ți arăt că nu am chiloți pe mine”, neprimind niciun răspuns, după care și-a expus organele genitale în fața acesteia, fapt ce a declanșat amuzamentul persoanei care îl însoțea pe bărbat. A mai specificat aceasta că l-a contactat pe șeful de sală, care i-a spus să apese butonul de panică și să vină echipa de pază”, arată anchetatorii. 

 

Odată ce a auzit că vine echipa de la pază, agresorul și prietenul său au plecat în trobă, însă magistrații l-au trimis în judecată, iar săptămâna aceasta s-a dispus condamnarea lui la plata unei amezi penale. Întreaga întâmplare a fost surprinsă de camere de supraveghere din local. 

„În temeiul art. 396, alin. 2, alin. 10 din Codul de procedură penală, cu aplicarea art. 61 din Codul penal, condamnă pe inculpatul xxxxx la plata unei amenzi penale în cuantum de 6500 lei (130 zile-amendă și 50 lei pentru fiecare zi-amendă) pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, prev. de art. 375 din Codul penal.

În temeiul art. 67 alin. 1 din Codul penal, raportat la art. 66, alin. 1, lit. a, b din Codul penal, interzice inculpatului ca pedeapsă complementară dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pe o perioadă de 4 ani.

Atrage atenția inculpatului asupra prevederilor art. 63 din Codul penal privind înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa închisorii”, se arată în soluția pe scurt. 

Adauga comentariu