Teatrul Național Cluj-Napoca reia spectacolele cu public, în Sala Mare, din 16 mai

Teatrul Național Cluj-Napoca anunță reluarea spectacolelor cu public, de la jumătatea lunii mai, ca urmare a ridicării restricțiilor pandemice care, până acum, au exilat teatrul în online.

„Ne vom redeschide porțile pentru public duminică, 16 mai, cu poftă de joc, cu entuziasm, și, esențial, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță impuse de contextul actual și reglementările în vigoare.

După importanța ocaziei, spectacolul care va deschide seria reprezentațiilor pe scenă este și el unul special, cea mai recentă producție a noastră, oglindă parodică a lumii noastre contemporane, în premieră jucat cu public în sală: Chiritza în carantină, spectacol-concert creat de Ada Milea pornind de la textul clasic al lui Matei Millo «Cucoana Chirița la carantină în vagoanele de tren de la Vîrciorova».

Noile aventuri ale Chiritzei sunt pline de culoare, muzică bună, umor și învățăminte prețioase, pe care vă invităm să le descoperim împreună față în față, în sala de spectacol.

Tot pentru întâia oară jucat cu public în sală, fiind difuzat doar în spațiul online începând cu luna februarie a acestui an, Cartoforii de N.V. Gogol, în regia lui Ionuț Caras, va prilejui și el descoperiri frumoase spectatorilor, fiind un spectacol construit cu multă imaginație și foarte mult umor. Susținut de jocul bine calibrat al actorilor, spectacolul captivează, binedispune, dar și invită la reflecție, dezvăluind, la rândul său, legături profunde între lumea lui Gogol de acum aproape două sute de ani și societatea în care trăim acum”, transmit reprezentanții TNC.

„Chiritza în carantină” va avea în luna mai două reprezentații, în 16 și 23, de la ora 19. Spectacolul-concert de Ada Milea are o durată de o oră și 10 minute.

„Cartoforii” va putea fi savurat în sala de spectacol în 27 și 30 mai, de la ora 19. Spectacolul are o durată de o oră și 50 de minute.

Adauga comentariu