Targ caritabil pentru o mamica bolnava de cancer

Clujenii care vor sa o ajute pe Ramona Rus, o clujeanca de 32 de ani diagnosticata cu cancer hepatic sunt asteptati sambata, 10 mai, sa ia parte la targul caritabil organizat pentru ea. 

Evenimentul va avea loc la Biserica Teofania de pe Calea Turzii, nr. 11 intre orele 10 si 14. 

“In cadrul targului puteti dona obiectele de care nu mai aveti nevoie si sunt inca in stare buna: haine, jucarii sau orice obiecte din casa sau din curte”, anunta organizatorii, administratorii blogului damceavem.blogspot.ro

Cei care vor sa o ajute pe tanara pot sa si cumpere lucruri de la targ si, de asemenea, se cauta vanzatoare voluntare.

Ramona Rus este mama unui baietel de gradinita si in 2012 a fost diagnosticata cu un carcinom hepatic fibrolamellar. Tumoarea a avut un diametru de 10 cm, motiv pentru care medicii au decis efectuarea unei hepatoctomii drepte (rezectie total a lobului drept). La controlul din luna martie a acestui an, Ramonei i s-a descoperit un nodul la marginea de rezectie, in lobul stang. Operatia care i-ar salva  viata costa 55.000 de euro si poate fi efectuata doar in Germania, la o clinica din Heidelberg.

Pentru ca se implica in ajutorarea unor semeni bolnavi de cancer, le spunem Jos Palaria! organizatorilor targului caritabil. 

Cei care vor sa o ajute pot dona bani si in contul deschis pe numele Rus Ramona Ionela la Banca Transilvania
IBAN
EUR RO80BTRLEURCRT00R9649101
RON RO66BTRL01301201R96491XX

 

Adauga comentariu