Târg caritabil la USAMV pentru Alexa, o fetiță care suferă de o boală foarte rară. Tratamentul costă 2,1 milioane de dolari

Alexandra suferă de SMA1, o boală foarte rară, al cărui tratamentul este cel mai scump din lume. În data de 19 si 20 septembrie, va avea loc un targ caritabil pentru ajutorarea micuței, in curtea USAMV Cluj-Napoca.

Alexandra este o fetita de doar 11 luni, care duce pe umeri o luptă grea cu o boală necrutatoare: AMIOTROFIE SPINALA TIP I. Unica șansă ca Alexa să fie salvată este tratamentul ZOLGENSMA, cel mai scump medicament din lume: 2,1 milioane de dolari.  

Pentru o ajuta sa beneficieze de acest tratament, se va organiza un târg caritabil în data de 19 si 20 septembrie, între orele 11:00 - 19:00, respectiv 10:00 - 18:00 pe platoul din fata aulei de la USAMV.  

Acolo veți putea achiziționa haine, accesorii, jucării, electrocasnice, etc. În cadrul târgului vor avea loc si activităti pentru copii, pictura pe fata, tatuaje. De asemenea, se vor organiza și tombole, unde veți putea câștiga lucruri minunate!  

Bănuții proveniți din vânzarea tuturor lucrurilor vor ajunge în întregime la Alexandra, ajutand-o astfel sa fie mai aproape de tratamentul care ii va oferi sansa la o viata normala.

Mai multe informații despre acest caz:
https://www.facebook.com/groups/558242841699170/?ref=share

Adauga comentariu