Targ caritabil de hainute si jucarii pentru copiii cu autism

Clujenii care au prin dulapuri hainute pe care nu le mai poarta nimeni, jucarii sau alte lucruri care mai pot fi utilizate sunt asteptati sa participe la Targul de Toamna organizat de Asociatia Autism Transilvania (AAT).

Evenimentul va avea loc sambata, 25 octombrie, intre orele 10 si 14, pe strada Gheorghe Marinescu, nr. 86, la sediul asociatiei.

“Este primul targ pe care il organizam, ca asociatie. Participantii vor plati o taxa de 30 de lei care vor fi donati pentru terapia copiilor cu autism. De asemenea, se vor vinde bilete la tombola in acelasi scop”, a precizat Loredana Valean, voluntar in cadrul AAT. Cei care doresc sa participe pot suna la 0740.523.872

Premiile care se pot castiga la tombola vor consta in carti, jucarii si alte lucrusoare, iar premiul cel mare av fi un articol de mobilier pentru copii.

“Targul se va tine indiferent de vreme. Noi ne-am propus sa il organizam afara, in curtea sediului nostru, dar daca se intampla sa ploua il mutam in cladire”, a precizat organizatoarea.

Pentru ca fac eforturi sa le ofere cat de mult sprijin parintilor a caror copii au fost diagnisticat cu autism, inclusiv cu un eveniment caritabil organizat in weekend, le spunem Jos Palaria! celor de la AAT.

Adauga comentariu