Tărău Betuel, tânărul care a violat o femeie într-un hotel din centrul Clujului, rămâne în arest preventiv

Magistrații clujeni au dispus prelungirea arestului preventiv pentru încă 30 de zile împotriva lui Tărău Betuel, tânărul acuzat că ar fi violat o femeie cazată la un hotel din centrul Clujului. 

„În temeiul art. 236 alin. 1, 3 art. 234 alin. 1 şi art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca formulată în dosarul de urmărire penală nr. 4823/P/2021 şi prelungeşte măsura arestării preventive dispusă prin Încheierea penală nr. 49/18.08.2021 de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca faţă de inculpatul Tărău Betuel, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, prev. de art. 218 alin. (1) Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.09.2021 până în data de 15.10.2021 inclusiv”, se arată în soluția pe scurt.

În urmă cu patru săptămâni, o femeie de 49 de ani, recent întoarsă din Spania, trăiește coșmarul vieții sale. Cazată fiind la Hotel Victoria din Cluj-Napoca, femeia s-a trezit imobilizată și violată de către un necunoscut care a intrat peste ea în cameră. 

Incidentul s-a întâmplat în urmă cu două zile, iar agresorul, Betuel Tărău, un tânăr de 25 de ani din Cluj-Napoca a fost identificat și reținut în ziua în care a comis fapta. 

Polițiștii de la Investigații Criminale au efectuat percheziții la domiciliul acestuia, găsind hainele pe care tânărul le-a purtat în momentul violului. Magistrații Clujeni l-au arestat preventiv pe tânăr, fiind cercetat pentru viol și violare de domiciliu.

Clipe de groază pentru o femeie cazată la Hotel Victoria. Un străin a intrat peste ea în cameră și a violat-o

Adauga comentariu