SURPRIZE, SURPRIZE! Doi polițiști clujeni se luptă pentru șefia Poliției SĂLAJ

Agitație mare la IGPR pentru ziua de mâine, 18 august. În principiu, cărțile sunt făcute, însă au fost cazuri când s-a schimbat „pachetul”.

 Doi polițiști clujeni, un comisar și un subcomisar, concurează pentru șefia Inspectoratului de Poliție Sălaj. În mai puțin de 24 de ore, subcomisarul Mircea Daniel BUTA și comisarul Marius Stupar vor susține proba interviului structurat pe teme manageriale, urmând ca unul din cei doi să ocupe funcția de inspector șef al IPJ Sălaj.

Comisarul Marius Stupar este plecat de aproximativ doi ani la Sălaj, el fiind șeful anterior Șef Birou I.G.P.R.-Biroul de poliție A3 Turda-Borș. Acesta a fost împuternicit în toamna anului 2019 pentru funcția de adjunct, iar ulterior împuternicit pe funcția de inspector șef, poziție scoasă acum la concurs. 

Mircea Daniel Buta este adjunctul Poliției Gherla, cunoscut între colegi ca fiind un polițist profesionist, care a participat la mai multe concursuri pentru ocuparea altor funcții din alte IPJ-uri, inclusiv concurând tot cu Stupar pentru poziția de adjunct la IPJ Cluj, atunci când comisarul Daniel Graur a apărut în ultimul moment și a obținut funcția. 

În lipsa altor contracandidați, unul din cei doi va ocupa șefia IPJ Sălaj după interviul de mâine. 

Citește și materialul colegilor de la Ziarul de Sălaj. 

Adauga comentariu