Stuporile ipocrite ale primarilor Boc şi Pivariu. Ei sunt mici, nu ştiu nimic...

Cristian Marchiş, deţine pe Facebook o pagină "de persoană publică" dar care se descrie a fi mai mult "persoane care nu se consideră persoană publică, numai un membru activ al comunității". Ca membru al comunităţii din cea mai mare comună a României, Floreşti, acesta face o observaţie de bun simţ care merită citită şi reflectat pe marginea ei:

"Primarul comunei Floreşti, Bogdan Pivariu "a observat cu stupoare că se depozitează ilegal deșeuri pe malul Someșului". Asta după ce în mandatul anterior de viceprimar problema gunoiului a fost una din puținele lui atribuții.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc "a observat cu stupoare că apar blocuri între case". Asta după ce el se mândrea că în timpul lui liber cutreiere orașul să vadă neregurile. Și a observat această "neregulă" după peste zece ani de mandat de primar.

Eu observ cu stupoare că în spatele acestui comportament clasic de primar pot sta două lucruri:

- ori mint cu nerușinare știind că oamenii sunt destul de naivi să le tot voteze sau știu că voturile oricum sunt aranjate

- ori nu și-au făcut treaba în mandatele anterioare

Dacă este prima variantă înseamnă că au încălcat grav regurile eticii și cetățenii ar trebui să intervină și să le taxeze. Dacă e vorba de a doua variantă atunci ar fi cazul să vireze înapoi la bugetul local salariile primite până acum ca funcționari publici..."

Adauga comentariu