Statul paralel cu realitatea: platforma RoVaccinare permite programări pentru doza 3, chiar și când centrele sunt închise

Un cititor al Ziar de Cluj ne-a sesizat o situație de domeniul absurdului - platforma RoVaccinare permite programări pentru doza 3, chiar și în zilele și în intervalele orare în care centrele de vaccinare sunt închise. Asta, în timp ce RoAlert dă mesaje alarmante cu: „LUPUU, BĂĂĂ, vaccinați-vă!” și în timp ce Statul român paralel cu realitatea mimează o asiduă, dar inexistentă, campanie provaccinare.

„Vreau sa va sesizez o situație legată de platforma Ro vaccinare.

Concret, i-am programat pe părinții mei pentru efectuarea dozei 3, la Centrul de la Școala Horea, Cluj Napoca,  pentru sâmbătă, 9 octombrie, ora 11.

Cu o zi înainte, am fost sunat de la acest Centru și mi s-a comunicat faptul ca de fapt Centrul nu funcționează sâmbăta, ci de luni până vineri de la ora 16-20. Asta în condițiile în care platforma îți permite să te programezi chiar și dimineața de la ora 9.00 sau sâmbăta când centrele sunt închise.
Practic, degeaba te programezi la o anumită oră și zi pe celebra platformă, pentru că aceste zile și ore disponibile nu au nicio legatura cu programul real de funcționare al centrului respectiv.

Totul extrem de ciudat, în plin val 4, când interesul pentru vaccinare a crescut, iar Statul face apel inclusiv prin Ro Alert sa te vaccinezi”, a sesizat cititorul nostru.

Problema sesizată acum, Ziar de Cluj a constatat-o și în luna martie a acestui an, când clujenii se înscriau pe platforma de vaccinare la centre închise, apoi umblau de la un centru la altul în căutarea unuia funcțional.

Citiți și:

La Cluj, oamenii se înscriu pe platforma de vaccinare la centre închise, apoi umblă de la un centru la altul în căutarea unuia funcțional. Prefectul Tasnádi Szilárd: „Toate centrele se vor deschide de la 1 aprilie”

Clujenii înscriși pe platforma de vaccinare la centre închise vor ajunge să fie imunizați, probabil, de abia după Paștele Cailor

Practic, în dulcele stil românesc, tot Dorel cel Ubicuu a ajuns să se ocupe și de campania de vaccinare. Cu rezultatele pe care cu toții le știm. 

Adauga comentariu