Spartul uşii la închiderea programului de lucru se consideră “condiţii vătămătoare de muncă” la Ministerul de Finanţe. Motiv de 15% creştere salarială

Ca să le îndulcească viaţa înaintea alegerilor prezidenţiale, Madam Veorica le-a băgat bugetarilor în Ordonanţa cu acciza la surplusul de zahăr în băuturile carbogazoase şi un plus de 15% pentru “condiții vătămătoare” de muncă şi de trai pe banii statului.

Noi ştim că alergarea babelor şi moşilor care vând lobodă neaccizată produce transpiraţie, care se poate transforma în aprindere de plămâni de la aerul condiţionat – asta ar justifica condiţii vătămătoare de muncă. De asemenea, condiţii vătămătoare rezidă şi din deschiderea geamului de la ghişeu când apare pârlitul de contribuabil cu doleanţa: trage curentul, petentul e plin de bacterii şi viruşi de la vreo vizită anterioară la spital şamd.

Şi, să stai toată ziu şi nopţile şi să te gândeşti că îl ai ca şef pe discotecarul acela de Teodorescu, ce poate fi mai vătămător? Unii dintre angajaţii Ministerului de Finanţe or fi făcut şcoală pe bune, râd colegii de promoţie de ei. Şi le scuipă chelnerii în cafele că le impozitează bacşişul.

Adauga comentariu