SOC la PSD Cluj! Ce a putut sa faca recent Alexandru Cordos, presedintele interimar al filialei, la ordinul expres al lui Vasile Dancu!

Scene socante au avut loc recent la sediul PSD Cluj unde presedintele interimar Alexandru Cordos a dat recent buzna intempestiv si a decis sa nu mai lase lucrurile asa.

Potrivit femeii de la curatenie ce lucreaza la sediul PNL Cluj, aflat pe acelasi palier cu al PSD Cluj, "domnul Sandu a venit intr-o dimineata cu o mina care ma facea sa cred ca PSD Cluj a pregatit o miscare de opozitie dura la adresa PNL Cluj si ca imi voi pierde jobul. Cand colo, domnu' Sandu a intrat hotarat in sediul PSD Cluj si a deschis geamurile sa mai intre aer proaspat. Adevarul ca putea inauntru a delasare, basini in cap si ipocrizie, probabil ramasesera parturile de la sedintele dure din noiembrie, ca de atunci si pana azi nu a mai trecut nimeni pe la PSD, nu s-a mai intamplat nimic. Am vrut sa il ajut pe domnu' Sandu sa scoata praful din sediu, am vrut sa ii dau chiar mopul meu, dar a zis ca nu accepta niciun sprijin de la Putere si ca nu are voie de la domnul Dancu decat sa deschida geamurile sa se mai aeriseasca, in rest, nimic, nici macar apa la buda nu au voie sa o traga, ca sa nu se stranga la facturi cheltuieli inutile, mai ales ca acum PSD Cluj e in opozitie si nu se stie in ce secol mai are sanse la ciolan, dupa rezultatele remarcabile din ultimii 20 de ani", a declarat doamna Ica, head of floor courtesy la PNL Cluj.

Nu se stie nici ce se intampla cu sediul de la municipiu, aflat la parter, dupa ce fosta sefa de organizatie, Anca Ciubancan a fost santajata sa isi dea demisia. Da, a fost santajata ca, daca nu isi da demisia, o sa ii fie retras sprijinul politic de la Consiliul Local, in urma unui scandal financiar fals pus la cale de Vladimir Unchesan, Madalina Ciocusa si alti hoitari cu puta mica din PSD Cluj care au sarit la gatul lui Ciubancan cand le-a fost convenabil.

Din nefericire, actiunea dura a lui Cordos de a aerisi sediul PSD Cluj din cand in cand deschizand geamurile nu va avea un efect important.

Potrivit specialistilor, cand se asterne praful, poti sa dai si cu Cillit, ca nu mai revigorezi o filiala.

Adauga comentariu