Situaţia de pe Bulevardul Muncii scapă de sub control. Poliţiştii locali se fac că nu văd mizeria, porcii şi caii

Ziar de Cluj a relatat în mai multe rânduri despre mizeria pe care o fac unii locuitori de pe Bulevardul Muncii, despre animalele ţinute în condiţii improprii sau chiar maltratate, despre condiţiile în care au ales să trăiască unii cetăţeni.

Însă şi mai grav e faptul că poliţiştii locali nu văd sau se fac că nu văd

Ion, un clujean care locuieste in zona, a făcut o sesizare la începutul lunii ianuarie cu privire la condiţiile în care cresc în oraş câteva familii de pe Bulevardul Muncii animale. Nu puţine şi fără a respecta minime condiţii de igienă.

11 zile le-a luat celor de la primărie pentru a-i răspunde clujeanului.

"Urmare adresei dumneavoastră înregistrată la Primăria mun. Cluj-Napoca cu nr. 60**/05.01.2017 şi a verificărilor efectuate la faţă locului, va comunicăm:
La data controlului nu s-a constatat existenţa animalelor domestice şi a mizeriei pe carosabil.
În cazul în care apar situaţii de genul celor sesizate, va rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0264/598784 – Dispeceratul Poliţiei Locale, pentru a putea interveni în mod operativ şi pentru luarea măsurilor ce se impun."

Poliţia locală a mai fost sesizată, iar în cursul zilei de ieri s-a mai făcut o verificare.

Mai amănunţită, de vreme ce bravii poliţişti au identificat un cal, cu tot cu căruţă.

Omul, de bună credinţă, a scris din nou pe adresa primăriei, poate-poate se întâmplă ceva.

"Astăzi de dimineaţă o echipa mixtă, cu reprezentanţă de la mediu,a găsit o căruţă cu cal pe strada Voineasa în faţă clădirii ţiganilor.
După plecarea echipei de control, ceilalţi ţigani de pe B-dul Muncii 51,(cu herghelia din curte)scoteau gheaţă din curte şi o depozitau pe scurgerea de pluvială de pe şosea."

Şi bărbatul a ataşat chiar un link cu un film încărcat pe Facebook, cu imagini surprinse de doi tineri astă-vară, chiar în faţa adresei indicate. Doi porci care păşteau liniştiţi, pe domeniul public, plus doi câini agresivi, fără zgardă sau lesă, ce să mai vorbim de proprietar.

Atât timp cât autorităţile nu pun piciorul în prag şi nu iau atitudine, astfel de comportamente sunt încurajate să continue.

Comentarii

Alex

23.01.2017 14:24

Să vedeți pe strada Stephenson ce mizerie și gălăgie fac țiganii pe care-i susține domnul Boc cel mai tare primar din Tara

Adauga comentariu