Sinucidere în cartierul Gheorgheni - Un tânăr de 22 de ani din Brașov s-a aruncat de la etaj

Luni dimineța, în jurul orei 11.00, un tânăr de 22 de ani din județul Brașov, s-a aruncat de la etajul unui bloc de pe strada Alexandru Vaida Voevod din cartierul Gheorgheni. Se pare că acesta s-ar fi certat cu iubita și a recurs la gestul necugetat. Echipajele de prim ajutor sosite la fața locului nu au mai putut face nimic, el fiind deja decedat.

„Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la căderea unei persoane de la etajul unui imobil aflat în municipiu.

La fața locului polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din județul Brașov, cu privire la care, echipajele medicale prezente la fața locului, au constatat, din nefericire, faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cauzelor în care a survenit decesul.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Foto arhiva

Adauga comentariu