#Șî_io_vreau_trafic_decent!

De trei ceasuri este aceeași situație de trafic de mizerie cauzată de lucrările făcute fără cap la strada Bună Ziua. Cei din primăria Cluj-Napoca au realizat o porcărie în Cartierul Bună Ziua - încă din momentul în care inconștienții păstoriți de Emil Boc (poate pe șpăgi, poate nu, dar sigur din cretinitate) au dat avize de construcție fără nici o noimă în zonă, fără nici o logică. Bașca lucrările "de lărgire" care creează o simplă pâlnie de trafic, nu fluidizare - lucrări de azvârlit aiurea cu banul public.

E trecut de ora 20.00. La ora 17 am fost sunat prima dată cu privire la faptul că se circulă bară la bară pe toate străzile din zonă, inclusiv pe Calea Turzii. Că inutilii polițiști locali care se joacă de-a dirijatul circulației au redirecționat traficul la un capăt (în Bună Ziua), dar nici unui asistat mintal din serviciu nu i-a trecut prin cap să pună un vânturător de mână și pe la intersecțiile străzilor care dau în Calea Turzii (decât foarte târziu, după ce, probabil, oamenii disperați au început să le umple figiderele cu carne), străzi pe care au redirecționat circulația.

Și, cam atât despre inteligenții fără nici un fel de școală, "tovarăși" de-ai lui Bonțidean, plătiți cu 4000-5000 de lei pe lună să creeze haos.

Să se stea două-trei ceasuri în trafic e prea mult. Și idioții utili ai lui Boc să se abțină cu șlagărul "luați autobuzul". Nu are Neag atâtea autobuze cu care să deservească toată zona!

#Șî_io_vreau_trafic_decent

PS: Nesimțiții din primărie au anunțat închiderea circulației pe un sens al străzii Bună Ziua, cu începere de azi, timp de o săptămână, printr-un anunț pe site-uri obscure cu trafic zero. Mai mult, au pretenția ca peste 10.000 de locuitori din zonă să folosească mijloacele de transport în comun... Bă, sunteți normali?! Aveți atâtea autobuze să duceți către școală, serviciu și înapoi spre casă peste zece miii de oameni? Mâncați rahat, cu nesimțire!

 

Adauga comentariu