Santierul de pe Avram Iancu trebuia inchis in urma cu o luna

Santierul de pe strada Avram Iancu trebuia sa fie dat uitarii inca de acum o luna. Receptia lucrarii trebuia facuta la sfarsitul lunii iulie, iar calvarul prin care trec soferii care conduc in fiecare zi in zona trebuia sa fie deja doar o amintitire urata. Cu toate acestea, masinariile de aici nu par sa plece prea curand – strada e, in continuare, un imens santier.

Incepand cu 1 mai, intram si pe Avram Iancu, pana pe 30 iulie. Cei care aveti rute de transport pe strada Avram Iancu, sa o evitati in perioada aceasta”, a anuntat primarul Clujului, Emil Boc, in cadrul unei emisiuni la Napoca FM, la sfarsitul primaverii.

Cele trei luni de lucrari s-au stransformat, insa, in patru, iar treaba nu pare sa fie terminata nici macar pe jumatate.

Inca nu s-au finalizat lucrarile aici, dar celelalte strazi programate au intrat deja in santier. E un haos total. Nu mai stii pe unde sa circuli, jumatate din strazile din centru sunt inchise, Calea Manastur arata ca dupa bombardament, la fel si Avram Iancu”, spune un sofer indignat.

Cu toate ca mai toate strazile care au intrat in renovare in acest an au fost finalizate la saptamani sau chiar luni bune dupa termenul acordat lucrarilor de refacere, Emil Boc promite ca, la final, centrul orasului va fi de nerecunoscut.

Nu veti mai recunoaste zona centrala. Mergeti pe Calea Turzii si vedeti cum arata aceasta zona superba, fara cabluri deasupra. (...) Cand va fi gata, aceasta zona centrala nu o vom recunoaste si va fi o placere. Pana atunci, din nefericire, vor fi multe greutati in trafic si imi cer scuze clujenilor pentru disconfortul pe care il produce mutarea statiilor de transport in comun”, a mai spus acesta.

Reprezentantii municipalitatii spun, insa, ca desi termenul limita pentru finalizarea strazii Avram Iancu a fost depasit deja cu o luna, un termen nou pentru terminarea lucrarilor nu a fost stabilit.

Comentarii

clujean

25.08.2015 19:40

Clasic Boc. Individul asta nu a fost capabil sa termine la timp proiecte mult mai putin ambitioase ca bike-sharing-ul (cand va fi gata va fi un fiasco oricum). Ce sa ne mai mire, centura Clujului a fost terminata cu 4 ani intarziere si la pret de autostrada (cam 160 milioane de euro pentru 27 km).

mm

25.08.2015 21:27

Numa sa nu sparga strada dupa terminarea lucrarilor. Lucrarile decopertate, acolo unde s-au pus dalele acelea mici, si refacute arata ca dracu. Si Hasdeu acuma e sparta iara, sa puna cablurile in subteran, dupa ce a fost finalizata anul trecut. Si voi ati scris in Ziar de Cluj ca Horea va fi gata curand. Nici acuma nu e gata cat de cat portiunea dinspre Gara.... o mizerie...

Romanul Bogdan

26.08.2015 08:45

Foarte bine, asa trebe, sa fie prelungit cu un an , cu doi, sau cu trei. Poate cineva o sa se sesizeze si o sa organizeze o iesire in strada consistenta, sau puntem sta toti cu degetul in fund si sa ne injure Boc ( dar si ceilalti indiferent de culoarea politica) pe banii nosrti. "Imi cer scuze dar imi bag p*** in gurita voastra si nu imi pare rau" cam asta a vrut Boc sa spuna. O zi buna 

Adauga comentariu