Santierele haotice ale Clujului lasa in urma case deconectate de la canalizare

Pe masura ce inainteaza, lucrarile din centrul Clujului dezvaluie tot mai mult incompetenta ori nepasarea firmelor care sapa orbeste in arterele principale ale orasului. Clujul santier nu a ajuns doar o capcana pentru pietoni si soferi, ci un haos al lucrarilor facute, parca, cu ochii inchisi. 

Pe una dintre arterele principale ale orasului, pe Calea Motilor, lucrarile la trotuar au lasat in urma case intregi ale caror scurgeri de pe acoperis nu mai sunt conectate la canalizare. In acest caz, apa de ploaie stransa de acoperisurilor se varsa direct pe trotuar sau in santierul inca deschis. 

“Unele case aveau tevile de scurgere conectate, dar, in urma sapaturilor, au fost sparte si acoperite cu pamant. Astfel, si putinele case care aveau scurgere la canalizare acuma nu mai au. Bine ca pe factura de apa se taxeaza si apa de ploaie chiar daca nu e colectata”, se revolta unul dintre locuitorii din zona. 

Lucrarile de pe Calea Motilor trebuiau sa fie finalizate in urma cu mai bine de doua saptamani. Primarul Clujului promitea asta, in primavara, in timpul unei interventii la un post de radio local. 

“Pe strada Motilor, lucrarile vor incepe din data de 1 iunie si vor dura pana in 30 octombrie”, promitea Emil Boc la sfarsitul lunii aprilie. 

Adauga comentariu