SĂ FACEM BILUȚE: Maestrul bâlciului urbanistic din Cluj-Napoca și al deciziilor ”așa vreau mușchii mei”, Emil Boc, ne vorbește despre ”bâlci” politic și ”democrație”

Într-o intervenţie în direct, la emisiunea jurnalistului Cătălin Prelipceanu de pe DiGi24, Emil Boc a comentat scandalul ”de campanie electorală internă” al liberalilor care aduce un prejudiciu de imagine partidului.

El Maestrul Uimirilor Perpetue cu privire la ceea ce se întâmplă în propria-i ogradă, comentează și are păreri despre orgrada altora.

"Am încredere că până în 25 septembrie lucrurile vor evolua şi ne vom concentra pe problemele oamenilor şi pe guvernarea României. Până la urmă Partidul Naţional Liberal trebuie să câştige încrederea românilor şi votul lor în alegeri, iar dacă noi demonstrăm că ne preocupă doar cancanuri interne sau replici spumoase, asta nu rezolvă deloc problema cu care omul se confruntă legată de creşterea preţurilor, de locurile de muncă, de educaţie, de sănătate, de investiţii şi de altfel de probleme. Am încredere în maturitatea colegilor mei", a declarat Emil Boc. 

Emil Boc, Maestrul deciziilor ”așa vreau mușchii mei”, a comentat şi despre scandalul PNL de la Timişoara cu schimbul de chei şi yale, cu colegii de partid care fie intră, fie rămân pe afară la sediul PNL şi cum afectează acesta imaginea partidului. 

"Eu am atras atenţia colegilor mei din experienţa trecutului că aşa-numitul festival al democraţiei din PNL, aşa cum a fost anunţat de preşedintele Orban, să nu se transforme în bâlciul democraţiei PNL pentru că atunci cu toţii vom fi pierzători. 

Apreciez maturitatea premierului Câţu care stă ancorat în primul rând în actul de guvernare şi se preocupă în fiecare zi de ceea ce înseamnă viaţa românilor. Sper ca şi ceilalţi colegi din PNL să se racordeze în primul rând la aceste probleme ale oamenilor şi evident, pe baza argumentelor, pe 25 seprembrie Partidul Naţional Liberal într-o competiţie firească, democratică, să îşi aleagă preşedintele", a adăugat Emil Boc. 

Emil Boc exclude ca PNL să aibă apucăturile PSD-ului în sensul că îşi va pica propriul guvern. Apreciem faptul că, într-un exces de sinceritate (ceea ce nu am mai văzut la Excelența Sa, Maestrul, de peste un deceniu), Emil Boc ne-a lămurit că !declarațiile politice sunt doar trecătoare”

Cu asta am lămurit și soarta tuturor promisiunilor electorale împroșcate în spațiul public în ultimii 16 ani: erau trecătoare.

"Românii ne-au votat în 2020 să fim altceva decât PSD. Dacă nu vom fi altceva, vom avea o soartă nu foarte bună din punct de vedere politic, de aceea spuneam mai devreme că în primul rând contez pe maturitatea şi înţelepciunea oamenilor din PNL, dincolo de căldura de afară transpusă uneori şi în declaraţii politice care sunt doar trecătoare. (...) Cea mai bună politică este politica rezolvării problemelor oamenilor. Alta este poveste", a conchis primarul Clujului. 

Da, cea mai bună politică este cea a ”rezolvării problemelor oamenilor”. Diar să fie ”oamenii” noștri...

Hai, Esca, te salutăm de la Cluj, nu știam că vii să beneficiezi și tu de Urbanismul de Cumetrie practicat de Emil Boc!

Adauga comentariu