”RESPEKTE” DE LA GALERIE, BĂ-BĂIEȚI! Dacă jandarmii clujeni se sincronizează la intervenții ca la defilarea de 1 Decembrie, înseamnă că îi plătim degeaba

Cine a văzut filme cu Buster Keaton și cu Charlie Chaplin n-a pierdut nimic dacă n-a văzut defilarea jandarmilor clujeni, o comicărie făcută în lrhamite, să fie, de Ziua Națională, 1 Decembrie.

Defilarea dezlânată e de ”cascadorii râsului”. Dar, având în vedere ce salarii au acești băieți, să-și plimbe pulanele prin piețe ca să ”bage Cultura în dubă”, e de cascadorii plânsului. Și mai iau și pensii speciale după ce se pensionează de tineri c-au făcut bășicuță la bombeul bocancului de la gingie de hipster alungat de la proteste.

Să vă uitați la mâinile înmănușate - zici că-și fac semnul crucii, nu că defilează. E o defilare-n dorul lelii - au mai bifat un eveniment la care au intervenit. Mai au a se preface triști în 21 Decembrie la Cimitirul Eroilor și pot începe parangheliile de Crăciun și Anul Nou.

”Respekte” de la galerie, bă-băieți!

Atta de penibili au fost că, ulterior, au considerat necesar să își ceară scuze. De banii pe care-i primesc, preferam demisi. Și o anchetă internă despre cum se face instrucția de front, altfel decât cu poze de ochelariști de care-și tocesc ei pulanul.

”Jandarmeria își cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj-Napoca astăzi. Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat.

În plan intern se vor face verificări asupra  modului de selecție și antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton”, a transmis Jandarmeria Cluj.

 

 

Adauga comentariu