Rareș Bogdan, după ce s-a aflat că au dispărut postările prin care îl susținea pe Cîțu: „Ca să anulăm orice speculație, încă de la primele ore ale dimineții...”

Postările de pe Facebook, prin care Rareș Bogdan își arăta sprijinul pentru Florin Cîțu, au fost șterse, iar europarlamentarul a afirmat că are probleme cu rețeaua de socializare, au semnalat cei de la EVZ.


Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal (PNL) s-a plâns că are probleme cu contul de pe Facebook. Europarlamentarului i-au dispărut postările pe care le-a publicat după data de 24 mai. Ca o coincidență, este vorba despre postările în care Rareș Bogdan făcea lobby pentru premierul Florin Cîțu, în campania pentru alegerile interne din PNL.

Rareș Bogdan aruncă vina pe Facebook pentru dispariția postărilor

„Am avut o problema cu pagina de Facebook și s-au șters toate postările pana in 24 Mai. Voi încerca sa le recuperez și sa le repostez. Îmi cer scuze. Numai bine tuturor”, a anunțat Rareș Bogdan pe rețeaua de socializare. Nu au fost însă semnalate probleme asemănătoare, și la alții utilizatori ai Facebook.

Între Rareș Bogdan și Florin Cîțu a existat zilele trecute un diferend, iar tensiunea a putut fi observată public. Europarlamentarul a vorbit la un moment dat despre remanierea unor miniștri, pe scena conferinței de alegeri a PNL Cluj. Șefului Executivului nu i-a căzut prea bine subiectul și a replicat. „Rareș, trebuie să-ți fac un comentariu. Așa cum am spus de fiecare data, și pentru cei din USR PLUS, și pentru președintele PNL, remanierea este strict atributul constituțional al premierului, deci te rog…”, a spus Florin Cîțu.

Rareș Bogdan a intrat în conflict cu Ludovic Orban

În timp ce și-a declarat susținerea pentru Florin Cîțu, Rareș Bogdan a început un conflict deschis cu Ludovic Orban, actualul lider al partidului. „Sper ca Ludovic Orban să termine cu atacurile, să fie o bătălie de idei şi să nu continue pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot. S-ar putea ca nervii mei, care şi aşa sunt întinşi la maxim, să plesnească şi atunci lucrurile vor arăta extrem, extrem de rău şi nu cred că e bine pentru nimeni, în niciun caz pentru el”, spunea Rareș Bogdan.

Ulterior, Rareș Bogdan a revenit cu alte precizări: 

„Ca sa anulam orice speculație, încă de la primele ore ale dimineții. O problema la pagina mea de Facebook s-a transformat in știre cu interpretări nedorite. Oricum pe contul de Instagram sunt câteva zeci de imagini asemănătoare, însă nu lăsam loc speculațiilor. #echipacastigatoare Am ales sa reacționez rapid, deoarece am văzut ce și cum s-a putut interpreta, din superficialitatea unora, sau neatenția altora, o biata gluma făcută pe scena de la Zalău. O gluma anunțat și expusă ca atare a dus la o prezumtivă dorința a mea de a modifica structura Guvernului României. [🙈] Doamneeeeee, mare e Gradina ta, Doamne...... Superficialitatea naște ...stiri false. Noi sa fim sănătoși, sa aveți o zi excelenta. Numai bine!”.

Adauga comentariu