Purtătorul de cuvânt al PSD, fost ministru al Culturii, derapaj la adresa jurnaliștilor: ”O să primească o p… în c… toți”

La sfârșitul Comitetului Național Executiv (CExN) al PSD, purtătorul de cuvânt al partidului Lucian Romașcanu a avut o ieșire nervoasă. ”O să primească o p... în c... toți”, a spus oficialul PSD.

Lucian Romașcanu nu știa că microfoanele sunt pornite și a comentat gestul jurnaliștilor prezenți care au decis să iasă din sală pentru declarațiile liderilor PSD, în condițiile în care președintele interimar Marcel Ciolacu nu a venit să expună el concluziile CExN, potrivit stirileprotv.ro

”E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p... în c... toți”, a declarat Romașcanu.

O angajată de la Biroul de Presă al PSD a râs și a comentat: ”Nici aia, poate le place”, la care Romașcanu a răspuns: ”S-ar putea, da”.

”Suntem singuri. E incredibil. Vreau să vad dacă la PNL fac la fel”, a adăugat angajata PSD.

Lucian Romașcanu și-a cerut ulterior scuze, pe pagina sa de Facebook, pentru limbajul folosit. Oficialul PSD susține că se referea la traseiștii din partidul său, și nu la jurnaliști.

”Azi, înaintea conferinței de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacție exagerată care, totuși, fiind în SPAȚIU PRIVAT și într-o CONVERSAȚIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică și, în consecință, îmi prezint SCUZELE de rigoare. Repet, daca a existat o ieșire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiștii acestei perioade. Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur și pe această cale pe jurnaliști de tot respectul meu. Mulțumesc pentru înțelegere!
PS înțeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spațiu privat, își aleg cu mare grijă cuvintele...”, a scris Romașcanu.

Lucian Romașcanu este senator PSD de Buzău din 2016 și a fost ministru al Culturii în Guvernul Mihai Tudose.

Romașcanu este purtător de cuvânt al PSD din aprilie 2020.

Adauga comentariu