Profit în ușoară creștere, anul trecut, pentru General Security Cluj-Napoca, firmă deținută de Dan Bogos, Horațiu Vasile Căpîlnean și Ioan Suciu

General Security Cluj-Napoca, înființată în 1998, specializată în domeniul protecției și securității electronice a avut un 2020 bun, cu profit în ușoară creștere față de 2019. A crescut și numărul de angajați. Compania deținută de Dan Bogos, Horațiu Vasile Căpîlnean și Ioan Suciu are sedii în Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Iași și București.

General Security a raportat, pentru 2020, o cifră de afaceri de 15,4 milioane euro, aproape similară cu cea din 2019 (15,5 milioane euro). În 2018, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 13,4 milioane euro.

Anul 2020 a adus un profit net de peste 1,5 milioane euro pentru General Security, față de 1,4 milioane euro în 2019. Anul 2018 a adus un profit net de peste 1,2 milioane euro pentru companie.

Numărul mediu de salariați pe care îi avea General Security anul trecut era de 108, mai mulți decât în 2019 (98). În urmă cu trei ani, compania avea un număr mediu de 91 de angajați.

General Security este deținută de Dan Bogos (42%), Horațiu Vasile Căpîlnean (42%) și Ioan Suciu (15%). Compania este administrată de Dan Bogos.

Potrivit site-ului companiei, General Security este o companie de elită din domeniul protecției și securității electronice, bazată pe tehnicile cele mai moderne și strategiile de ultima oră existente pe plan mondial.

“Succesul nostru se bazează pe inovație și ingeniozitate pentru a va oferi cele mai performanțe sisteme de securitate. Prin sediile sale deschise în Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Iași și București, General Security asigura distribuția și implementarea de echipamente pe un teritoriu extins”, se arată în descrierea companiei.

Adauga comentariu