Prin decizia Curții de Apel Cluj, care a anulat condiționarea participării la evenimente de vaccinare sau test COVID, Untold s-ar putea ține claie peste grămadă. Guest Star: The Fourth Wave!

Conform clujust.ro, Curtea de Apel Cluj a hotărât anularea în parte a Hotărârii de Guvern nr. 580/2021 în ce privește condiționarea participării la spectacole, nunți, botezuri, competiții sportive sau alt gen de evenimente, de prezentarea de către participanți a dovezii vaccinării sau un test negativ la COVID-19.

SOLUȚIA PE SCURT o puteți citi pe clujust.ro.

Decizia, dată în favoarea numiților KMK și MG, împotriva Guvernului României, nu este definitivă, având termen de recurs în 15 zile de la comunicare.

De remarcat că se anulează doar condiționarea participării la evenimente de prezentarea dovezii de vaccinare sau a unui test negativ la COVID-19, nu și restul restricțiilor impuse cu privire la numărul de participanți în funcție de incidența infectărilor cu SARS-COV-2 la mia de locuitori. Decizia este corectă din punct de vedere constituțional.

Din păcate, lăcomia de imagine a primarului Emil Boc (și ne cerem scuze în cazul contrar pentru acest proces de intenție) și lăcomia de bani a organizatorilor de evenimente, printre care cei de la Untold au beneficiat permanent de complicitatea autorităților locale care le-au pus orașul cu facilitățile sale preș la picioare, ne face să credem că aprobarea chermezei cu muzică de stik a fost un degețel acordat acestora, iar decizia Curții de Apel Cluj va fi mâna care va fi înhățată.

Mai ales că iubitori şi propagandişti ai ”festivalului” de muzică de stick, precum cei de la ilovecluj.ro, se anunţă că "Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate".

La fel anunţă şi cei de la adevarul.ro: "Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele ţări care îşi deschide porţile către publicul iubitor de festivaluri."

Nu ştim de unde-şi extrag indivizii ăştia informaţiile, dar ne mirăm cum de adispărut pandemia într-o zi de marţi fix după ce a ieşit Klaus Iohannis să anunţe că "ne relaxăm".

Participanții nerestricționați ca număr, erestricționați de dovada vaccinării sau a unui test COVIC-19 - numai așa vom vedea ce fel de ”festival” vom avea și dacă nu cumva, invitatul de onoare va fi formația ”The Fourth Wave”...

 

Adauga comentariu