Pentru ca e sofer de BMW, Cristian Matei a crezut ca masina lui merge pe ape

Paradoxal, seful apelor din Turda, pesedistul repetent al Consiliului Judetean Cluj, cel pe care penelistii se incapataneaza sa-l tina la usa forului, a fost surprins de inundatii si blocat in mijlocul unui drum national.

In acest weekend, aflat in drum spre Craiova, unde avea loc lansarea candidaturii premierului Victor Ponta pentru presedintia Romaniei, la volanul unui BMW X6, liderul PSD Turda s-a incapatanat sa-si tureze caii putere intr-o zona inundata a drumului.

Tot inainte, ca inainte era mai bine

Toti soferii care au ajuns acolo s-au intors din drum, spun martorii oculari, dar Matei s-a dus inainte. Numai ca apele s-au intors impotriva directorului apelor, iar bolidul lui a ramas impotmolit intr-o zona zona in care apa depasea un metru adancime. A fost nevoie de un utilaj de interventie pentru a scoate masina politicianului la mal.

Acum o sa fie nevoie de cateva mii de euro bune sa-si reconditioneze bolidul care, credea Matei, merge pe ape. 

sursa video: turdanews.ro

Comentarii

ionuc

04.08.2014 12:03
O spaguta doua si isi ia masina noua!!!! Ca doara n-o face ca toti fraieri care merg cu masina la service. Unde se vede ca aroganta si mandria sant surori bune cu prostia.

jos clasa politica

04.08.2014 12:51

Ei se considera mai presus de lege , de noi ,oamenii de rand , de toti din jurul lor , si nu in ultimul rand mai presus de MAMA NATURA ! RUSINE SA VA FIE !!!! P.S . oare bmw ala din ce bani si l-a luat ?

Radu

06.08.2014 10:29

Cum? N-au ascultat apele de comunistul din Turda??

Adauga comentariu