Organizatorii UNTOLD împart cu dărnicie abonamente cu reducere. Să fie oare un interes SCĂZUT pentru festival?

Toți cei care în ultimii ani au achiziționat un abonament la festivalul UNTOLD au primit de la organizatori un cod de reducere pe care pot să îl împartă cu generozitate cu toată lumea, neexistând o limită de abonamente care pot fi achiziționate la reducere. 

Însă asta nu e tot. Pentru a fi siguri că aceste coduri ajung la cât mai multe persoane, organizatorii oferă celui care a primit codul 10 euro pe brățara de festival de fiecare dată când acel cod este folosit pentru achiziționarea unui abonament.

Iată mesajul primit de la organuzatori:  

Cu codul promo ai 45 EURO reducere la fiecare abonament Untold. 

Sperăm că acest mesaj te bucură și pe tine la fel de mult cum ne bucură și pe noi, scriindu-l. Ne gândim cum să îți răsplătim încrederea și am găsit o metodă frumoasă. Pentru că ești deja ambasador UNTOLD vom răsplăti povestea pe care o avem de fiecare dată când spui mai departe povestea noastră, în următoarele 10 zile. Îți vom trimite așadar un cod secret pe care prietenii tăi îl pot folosi ca să-și cumpere un abonament UNTOLD la un preț magic de 119 euro. Astfel, brățara pentru festival va fi alimentată cu 10 euro ori de câte ori este folosit acest cod.  

Evident Facebook-ul și grupurile au început să se umple de astfel de coduri. Desigur că informația privind codurile de reducere nu a ajuns chiar la toată lumea, astfel că biletele la prețul de 870 de RON încă sunt disponibile la vânzare. 

Este o strategie complet diferită de cea din anii trecuți când prețurile abonamentelor erau foarte mari cu doar trei săptămâni înainte de festival. Se pare însă că în ciuda eforturilor de a recupera pierderile de anul trecut, când festivalul nu s-a putut organiza, festivalierii nu se prea înghesuie să vină la Cluj.

În ciuda tuturor intervențiilor primarului Boc, se pare că festivalul nu a stârnit atât de mult interes pe cât s-au așteptat organizatorii. De altfel și comunicatele de presă în care organizatorii se lăudau cu numărul de abonamente și bilete vândute au lipsit în acest an.  

Adauga comentariu