O firmă cu un singur angajat și cifră de afaceri zero construiește un bloc cu șase etaje pe Calea Baciului

Un nou bloc va răsări în Cluj-Napoca pe Calea Baciului nr. 78. În ședința de Consiliu Local de joi, 19 decembrie va fi aprobat Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru noul imobil care are următoarea structură: 1-2S+P+5E+R. Beneficiarul noului proiect imobiliar este North Tower Construct, o firmă din Oradea cu cifră de afaceri zero, pierderi și un singur angajat.

Prin PUD se propune restructurarea parcelei, desființarea fondului construit existent (imobil D+P+E) și construirea unui imobil cu funcțiune mixtă, cu regim de înălțime 1-2S+P+5E+R, amenajări exterioare (spațiu verde, loc de joacă, suprafețe dalate). Locurile de parcare vor fi amenajate la subsolul clădirii.

Potrivit proiectului de hotărâre privind aprobarea PUD, parcela pe care va fi construit blocul este o parcelă de colț, situată în suprafață de 886 mp, la intersecția străzilor Valea Seacă și Calea Baciului, delimitată de parcele cu fond construit în partea nordică și în vest.

"Întrucât suprafața parcelei nu îndeplinește caracteristicile precizate în art. 4 al RLU aferent U.T.R. RrM3, autorizarea executării lucrărilor de construire este condiționată de elaborarea în prealabil a unui plan urbanistic de detaliu. Prin PUD se propune construirea unui imobil cu funcțiuni mixte 1-2S+P+5E+R pe Calea Baciului nr. 78, cu evidențierea modalității de conformare la prevederile PUG în ceea ce privește utilizarea funcțională, amplasarea, echiparea și configurarea clădirii, staționarea autovehiculelor, posibilitățile maxime de ocupare și utilizare a terenurilor", se arată în proiectul de hotărâre.

North Tower Construct a fost înființată în 2017 și îi are ca asociați pe Marc Antoniu David și Hosman Felix. Atât în 2017 cât și anul trecut, firma a avut cifra de afaceri zero și pierderi de 4.800 lei, respectiv de 9.600 lei. Firma figurează cu un singur angajat.

Hosman Felix a înființat la începutul acestui an și firma North Tower Residence, cu sediul în Oradea, alături de el fiind asociat și Claudiu Timotei Galea. Obiectul de activitate al firmei este dezvoltarea și promovarea imobiliară.

Același Hosman Felix mai are alte câteva firme: Carbenta SRL Oradea (comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare), anul trecut înregistrând o cifră de afaceri de peste 3 milioane lei și un profit de peste 115.000 lei; Leofex Prod SRL Oradea (fabricarea încălțămintei), cu o cifră de afaceri de aproape 900.000 lei și un profit de 405.000 lei; Felison Prod SRL Oradea (fabricarea produselor din beton pentru construcții), cu o cifră de afaceri zero și pierderi de 4.500 lei; Fedan Comexim SRL Oradea – radiată și exclusă din selecții.

Adauga comentariu