Noi și cetățenii de pe strada Blajului ne întrebăm dacă șefa de la ”siguranța circulației” din ”Funăria” Cluj-Napoca, Mirela Mărincean, chiar există?!

Dar, dacă totuși există, așa cum se vede din datele publicate pe site-ul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, o rugăm să citească cu atenție petiția trimisă nouă, în disperare de cauză, de către clujenii riverani pe strada Blajulului (PLĂTITORI DE IMPOZITE, doamnă!) și să facă bine să-și dovedească existența și altfel decât prin semnarea ștatului de plată la municipalitate. Că banii din care pune pe masă păpică fix din aceste taxe și impozite proovin.

CITEȘTE ȘI: Averile din Comisia de Urbanism a Primăriei Cluj-Napoca: Mirela Mărincean, șefa Serviciului Siguranța Circulației, un exemplu viu de modestie

Prin urmare, citiți, sau rugați pe cineva să citească în locul dumneavoastră cât timp sunteți plecată din birou și să vă facă un rezumat:

”Buna ziua, 
Va scriu in speranta ca ne puteti ajuta intr-o situatie in care primaria Cluj pare sa nu doreasca. 
Comunitatea de proprietari de pe strada Blajului incearca  frecvent la primarie si politie cu petitii, sesizari si telefoane sa obtina
instalarea unor limitatoare de viteza (praguri de sol) pe strada. Dupa cativa ani de la prima adresa  catre primarie, timp in care  ni s-a spus ca  nu s-a intrunit Comisia de circulatie,  am primit  in sfarsit un raspuns la ultima sesizare pe site: s-a amanat luarea unei decizii pentru ca au fost si pareri contra. 
Pe aceasta strada masinile circula ca pe autostrada, au fost deja multe incidente, altercatii intre pietoni si soferi,  nenumarate animale calcate din cauza vitezei. La departamentul care se ocupa de siguranta circulatiei nu raspunde niciodata nimeni la telefon, sau, cand o face, transmite ca doamna  sef de serviciu  Mirela Marincean nu este in birou
Ma intreb daca aceasta doamna chiar exista....  Domnul primar este ocupat cu pictarea strazilor, timp in care aici oamenii sunt in pericol la propriu si pe nimeni nu intereseaza. Avem toate semnaturile necesare de la vecini, toti ne dorim asta, dar acest lucru nu pare sa conteze.
Asadar, ce credeti ca ar fi oportun sa facem pentru a putea merge linistiti pe trotuar pe strada Blajului? 
 Multumim in avans”

Mulțumim și noi anticipat și așteptăm un răspuns, de la existenta doamnă Mirela Mărincean, în scris.

Adauga comentariu