MULȚUMIM, EMIL BOC! Incidența COVID-19 a ajuns la 4,47 în municipiul Cluj-Napoca, fiind înregistrate 1.508 de cazuri

Incidența COVID-19 în județul Cluj se menține pe un trend ascendent și a ajuns la 4,47 în Municipiul Cluj-Napoca.  Cele mai mari  probleme sunt în continuare în Cătina, unde rata de infectare a crescut de la 12,08 la 13,29 în ultimele 24 de ore.

De astăzi, patru comune din județul Cluj au intrat în carantina de noapte din cauza ratei mare de infectare cu virusul COVID-19. Cele patru comune sunt Cătina, Ploscoș, Geaca și Jichișu de Jos.

Focar de infecție cu COVID-19 la un centru de vârstnici din Câmpia Turzii

Un focar de COVID-19 a fost identificat la finalul săptămânii trecute, 17 septembrie, în incinta centrului de vârstnici al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Câmpia Turzii.

În centrul de vârstnici au fost confirmate 22 de cazuri, dintre care 7 persoane erau vaccinate. Potrivit reprezentanțiilor prefecturii, în acel centru nu s-a înregistrat niciun deces.

În acest moment, rata incidenței în Câmpia Turzii este de 1,94 la mia de locuitori, potrivit ultimelor date oferite de DSP Cluj.

Comuna Sânpaul pusă în scenariul roșu din greșeală

CJSU Cluj prin Hotărârea nr. 189 din 24 septembrie 2021, a încadrat comuna Sânpaul, care avea ieri rata de 2,68, printre comunele și localitățile care aveau rata de infectare mai mare de 3 la mia de locuitori.

Astăzi, 25 septembrie, prefectul Clujului a convocat CJSU, pentru a corecta greșeala și de a scoate comuna Sânpaul de pe lista regiunilor administrativ-teritoriale aflate în scenariul roșu.

Adauga comentariu