Meciul cu Astra, şansa de a trece pe plus pentru CFR: „Trebuie să câştigăm”. Ce a spus Păun despre neconvocarea la Naţională

CFR Cluj a mai recuperat un punct din penalizarea pe care a avut-o la startul campionatului, după 1-1 cu Pandurii Târgu Jiu, iar meciul cu Astra Giurgiu, din această săptămână, o poate sălta la plus două puncte în clasament.

Feroviarii sunt optimişti după ce au trecut cu bine peste cele trei meciuri în şapte zile şi exclud posibilitatea unei remize, care i-ar aduce pe zero. „Punctul de la Pandurii e bun pentru noi, pentru moral, dacă am fi pierdut era mai greu pentru noi. Vom juca acum cu Astra şi ne dorim să câştigăm pentru a trece de la -1 la +2 în clasament. Am pierdut Supercupa în faţa lor, dar nu e nicio revanşă de luat”, a spus Alex Păun, la Look TV.

Nici antrenorul Vasile Miriuţă nu se gândeşte la meciul contra campioanei României ca la o revanşă, cele trei puncte fiind extrem de importante pentru ardeleni, care sunt tot pe minus după patru etape din Liga I.

„A fost o perioadă grea pentru noi, am jucat trei meciuri într-o săptămână şi asta a-a văzut cu Pandurii, pentru că nu i-am putut folosi pe Camora, Jakolis, Bud şi Guima, dar sper să-i am pe toţi la jocul cu Astra. Nu-i nicio revanşă pentru noi, trebuie să câştigăm pentru a veni pe plus în clasament. E un meci în urma căruia trebuie să-i mulţumim pe suporteri, pentru că jucăm acasă, să mulţumim conducerea, pe toată lumea”, a declarat şi tehnicianul clujenilor.

După meciul cu Astra, pentru feroviari urmează o deplasare la Timişoara, iar apoi pauza prilejuită de meciul echipei naţionale a României de la Cluj, cu Muntenegru. Convocat în stagiul de pregătire din Cipru al „tricolorilor”, din luna februarie, Alex Păun ar fi vrut să fie şi în atenţia noului selecţioner, Christoph Daum, pentru jocul din 4 septembrie, însă tânărul jucător al CFR-ului a recunoscut că nu a avut o prestaţie strălucită până acum, conform CJSport.ro.

„E normal să nu fiu convocat, pentru că nu am început foarte bine acest campionat. Nu am avut evoluţii constante, am jucat oscilant. Sper să-mi ajut mai mult echipa pe viitor şi, dacă vom urca sus în clasament, sunt sigur că selecţionerul se va uita şi la mine”, a mai spus Păun.

Meciul dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu va avea loc duminică, de la ora 21:00.

Adauga comentariu