Marius Nicoară, copreședintele PNL, declara în 2012 că Primăria condusă de Emil Boc a fost cea mai coruptă instituție din istoria României

În prezent, Marius Nicoară este coleg de partid cu Emil Boc, este copreședintele PNL, partidul care îl susține pe actualul primar al Clujului pentru un nou mandat. 

În 2012, Marius Nicoară era contracandidatul la Primărie al lui Emil Boc și, din această poziție, declara, printre altele, că Primăria condusă de Boc a fost cea mai coruptă instituție din istoria României:

Emil Boc are multe de explicat clujenilor. Are de dat explicații mamelor și pensionarilor, dar și celor din armată și copiilor, cărora li s-au tăiat din drepturi. […]

Mă duc la orice dezbatere cu Emil Boc, dar cu Biblia pe masă, pentru a-i aminti că de trei ori a jurat strâmb. […] 

Cred că guvernul condus de Emil Boc a fost cel mai șantajat guvern din istoria României, iar primăria condusă de Emil Boc cea mai coruptă instituție. […]

Atunci când pui mâna pe Biblie și juri că nu vei face nicio înțelegere cu UDMR, iar tu o faci a doua zi după ce câștigi, atunci când ești primarul Clujului și toată lumea spune că se duce la Vamă, nu la Primărie, iar tu te faci că nu auzi acest lucru, nu e bine, mai ales după ce ai jurat, tot pe Biblie, că vei fi în slujba cetățeanului. 

Atunci când directorul tău tehnic primește porecla de fifty-fifty și, când pleci din Cluj, îl lași în locul tău, înseamnă că nu este în regulă. Să nu uităm că Emil Boc este cel care l-a susținut și a garantat pentru Sorin Apostu și Radu Bica.” (Făclia, 7 mai 2012)

După toate acestea, se pare că acum Nicoară consideră că este în regulă să îl susțină și să îl garanteze pe Boc pentru un nou mandat de primar. Și astfel PNL devine cel mai ipocrit partid din istoria României.

Foto: arhiva Făclia

Comentarii

u ju

06.06.2016 17:52

ADMIN: Sunt oameni cu probleme simple si oameni cu probleme complicate. Aia cu probleme complicate nu stiu cand sa se opreasca din pus cacat pe clanta. Asta le este meseria. Pentru asta sunt platiti, sa fie prostaci - adica si prosti si postaci. ADica zice Nicoara ceea ce zice, dar Alexa discrediteaza...?! Cat de normal cu capul sa fii sa afirmi asa ceva?

Adauga comentariu