Mai sunt 8 zile până la TIFF și deja e sold-out la Gala de Deschidere. Organizatorii vin cu soluții pentru cei care vor să vizioneze filmul care va da startul festivalului

Biletele pentru Gala de Deschidere a Festivalului Internațional de Film Transilvania s-au vândut ca pâinea caldă încă din prima zi de la punerea lor în vânzare. Pentru cei care doresc, să vizioneze filmul din deschiderea festivalului, organizatorii le-au pus la dispoziție alte două locații în care pot vedea comedia „La Belle Epoque”. Este vorba despre cinematografele deschise la USAMV și Bathory.

Pentru prima dată în istoria TIFF, festivalul se va desfășura exclusiv în aer liber, pentru a evita răspândirea coronavirusului. Este vorba despre 13 ecrane montate în 13 locații: Piața Unirii, Piața Uniii nr. 30, Curtea Liceului Teoretic Bathory Istvan, Curtea Liceului Național George Coșbuc, Curtea Liceului Teoretic Apacsay Csere Janos, Episcopia Unitariană, USAMV, Iulius Parc, Club Transilvania, Aleea Muzeului Etnografic, Curtea Universități UBB, Castelul Banffy și Arkhai Sculpture Park din Vlaha.

Ediția a 19-a a Festivalului Internațional de Film Transilvania se va desfășura în perioada 31 iulie - 9 august. Anul acesta, organizatorii au pregătit 130 de filme, concerte și expoziții.

În fiecare locație vor exista fluxuri de intrare și ieșire. Toți participanții vor trebui să se supună controlului temperaturii, să poartă măști de protecție și să păstreze distanța socială recomandată.

Adauga comentariu