Lumea e isterizată că s-ar putea să avem parte de o dictatură militară şi vine un stupid să arunce gaz pe foc. Președintele PNL Cluj-Napoca: "Aveam nevoie de mâna militarizată a lui Nicolae Ciucă pentru criză și PNRR"

Nu se poate să fii atât de slugarnic încât să ajungi să debitezi astfel de imbecilităţi în spaţiul public aşa ca Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, președintele PNL Cluj-Napoca! 

Lumea este isterizată mediatic că s-ar putea să avem parte de o dictatură militară prin nominalizarea ca premier a generalului Ciucă, iar ăsta consideră că: "Aveam nevoie de mâna militarizată a lui Nicolae Ciucă pentru criză și PNRR", după cum a declarat limba lui fără de cap la Ziua Live şi a fost consemnat pe siteul ziua de cluj.

”Vor veni niște rigori și prin PNRR și totul trebuie să funcționeze ceas, liniar, fără sincope. Nicolae Ciucă are și puterea de a coagula toate forțele politice pentru a merge într-o direcție corectă”, a declarat Dan Tarcea, la ZIUA LIVE. Dan Tarcea a subliniat că, ''totuși, România a avut guvernare în tot acest timp, chiar dacă anumite partide au fugit de la guvernare''.

Adauga comentariu