Lucrările de reparare a acoperișului la Liceul Blaga și la Colegiul „Raluca Ripan” ne costă circa 65 000 de euro

Furtuna de duminică, 18 iulie, golește și buzunarele bugetului public, nu doar pe ale privaților care s-au trezit cu mașinile și casele avariate. Lucrările de reparare a acoperișului la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” și la Colegiul Tehnic „Raluca Ripan” vor costa bugetul public circa 65 000 de euro (317260.08 LEI  sau 64422.21 euro, potrivit anunțului de cumpărare directă publicat în 22 iulie pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca).

Achiziția nu este încă încheiată, fiind în procedură de ofertare. Mai multe detalii, din păcate, nu putem afla, fiindcă site-ul transparent, ”smart”, al celei mai digitale și antonice primării din țară nu funcționează până la capăt. Cine dorește să urmărească această achiziție, dând click pe „versiunea originală” ajunge la o pagină de eroare:

Poate că nu ar strica ca cea mai deșteaptă-n gură Primărie din țară să își repare site-ul, fiindcă eroarea de mai sus este veche deja de o lună de zile. E bine să mergem pe teren, să ne pozăm ca între edili, cu copacii și acoperișurile, la Liceul Blaga, dar este bine să ne facem curățenie și reparații și în propria curte digitală!

Adauga comentariu