Lucrări de reabilitare stradală a la Cluj: pe strada Crângului, de 5 luni s-a montat un indicator de lucrări, dar nu s-a lucrat nimic

În 11 martie, Ziar de Cluj v-a prezentat strada Crângului din municipiul care le oferă locuitorilor cea mai bună calitate a vieții – Cluj-Napoca.

Pe această stradă în pantă care, potrivit declarațiilor riveranilor, aparține de domeniul public, Primăria nu repară „carosabilul” format din pișcoturi utilizate, în mod normal, pe trotuare, în curți private sau în parcuri.

După ce Ziar de Cluj a scris despre această stradă, la una dintre intrări a apărut un indicator rutier de lucrări, ceea ce ne-a făcut să credem că drumul va fi reabilitat.

Am așteptat timp de 5 luni să vedem cum evoluează lucrările, iar astăzi am „descins” pe „șantier”, unde am găsit următoarea situație:

Practic, în ciuda indicatorului rutier de lucrări, pe stradă, timp de 5 luni, nu s-a lucrat nimic. Probabil că e bine și-așa la Cluj, una caldă, alta rece. O stradă ”smart”, una proastă.

Ziar de Cluj i-a întrebat pe reprezentanții Primăriei când va fi reabilitată această stradă și de ce nu a fost reabilitată până acum. Vom reveni cu răspunsurile municipalității.

Adauga comentariu