Liviu Alexa, candidatul “Pentru Cluj” la functia de primar al Clujului, anunta ca nu va participa la emisiunile electorale ale Napoca FM

Candidatul pentru fotoliul de primar al Clujului din partea miscarii Pentru Cluj, omul de afaceri Liviu Alexa, a transmis printr-o declaratie de presa ca refuza invitatia radioului Napoca FM de a participa la emisiuni electorale.

“Va informez ca am luat decizia de a NU participa la nicio emisiune cu caracter prelectoral sau electoral la radioul NAPOCA FM.

In conditiile in care acest radio face o campanie electorala desantata si mascata pentru primarul in functie, domnul Emil Boc, prin emisiunea de osanale ce ii este dedicata saptamanal, consider ca sansele de a fi evaluat obiectiv in calitate de candidat imi sunt drastic reduse.

NAPOCA FM vrea sa organizeze si un soi de dezbatere finala cu candidatii la Primaria Cluj-Napoca, dezbatere transmisa pe TVR Cluj.


Refuz sa particip si la asta. Motivul este dat de atitudinea deloc echitabila fata de candidatii la acest post a directorului Calin Zeres, seful NAPOCA FM, cel care este mult prea "influentat" de contractele de publicitate cu firmele de casa ale primariei, gen Rosal si Coral, care impanzesc pauzele de publicitate ale acestui post de radio.

Ii indemn la boicot si pe ceilalti candidati - Aurelia Cristea si Bruno Roschnafsky, sigur e decizia lor daca vor sa mearga in "casa" lui Boc la taiere, dar eu cred ca pot sa isi faca campanie electorala eficienta si prin alte mijloace”, isi motiveaza Alexa decizia.

 

Adauga comentariu