Lista rușinii în Chinteni: primarul face din localnicii care aruncă deșeuri necontrolat „vedete”

Primarul din Chinteni întocmește deja o listă a rușinii cu cei care aruncă deșeurile în natură, pe marginea drumului, oriunde, însă nu în spațiile amenajate în acest sens. De altfel, primarul Lucia Suciu îi și face vedete, postând pe pagina de Facebook imagini cu localnicii care își bat joc de mediul înconjurător, prilej cu care îi invită la sediul administrației locale spre a-și ridica „premiul”. Suciu a dat asigurări că nu va ezita să apeleze la autoritățile competente pentru sancționarea acestor fapte incalificabile.  


„Îi invit pe cei doi domni și pe doamna din imagine, luni, la sediul Primăriei Chinteni pentru a-și primi mult meritatul premiu pentru gestul incalificabil pe care l-au făcut.

Mulțumită lor, vineri, în zona Cartierului Cluj Due a mai apărut un depozit de deșeuri.

Îi rog pe toți cei care ne pot furniza informații despre cei trei, să nu ezite să ne contacteze.

Personal, mă voi ocupa de această problemă și nu voi ezita să apelez la sprijinul reprezentanților tuturor instituțiilor publice abilitate, pentru identificarea acestora.

Sunt convinsă că și înregistrările video ale camerelor de supraveghere de la blocurile din apropiere ne vor fi de ajutor”, a notat Lucia Suciu. 

Adauga comentariu