Jos pălăria, 984!

La ora 19.15, un cetățean suna la 984, telefonul cetățeanului, pentru a semnala prezența unei salcii rupte de furtuna din Weekend. Creanga bloca trotuarul și ocupa și un loc de parcare.

La nici două ore după apel, creanga a fost înlăturată, trotuarul măturat. 

Jos pălăria, 984! Telefonul acesta chiar e în slujba cetățeanului!

Comentarii

Cineva

05.07.2016 01:34

Jos palaria in fata normalitatii? A ajuns normalitatea sa para ceva nemaivazut? :) ADMIN: din păcate, în Cluj-Napoca, da.

functionaru'

05.07.2016 08:43

Si mai normal era daca acel cetatean sau altii de dupa el ar fi pus mana singuri sa indeparteze creanga, ca din cate vad era o crenguta! Chiar nu mai pune nimeni mana sa faca ceva in tara asta?! Toti asteapta sa faca altii? S-ar fi economisit un apel si 2 ore asteptand! Ia sa vedeti voi in vest cum domnii lasa sacoul si pun mana sa ajute cand e cazul, ca acolo munca cu bratele nu e rusine cum e in tara asta in care modele sunt manelistii, baietii ,,destepti'', pitipoancele si fotbalistii ratati! ADMIN: ce-i drept, aveți și dumneavoastră dreptate. Dar are și cetățeanul. Mai ales când tocmai ce dă bani pe taxe și impozite tocmai ca să nu mai facă muncă patriotică după orele de lucru, ci să-i cheme pe puturoșii de funcționari să mai dea jos din muschii făcuți la sub-braț de la cât joacă Solitaire, nu credeți? Altfel ne pare rău că le-au stricat siesta.

functionaru'

05.07.2016 10:45

Nu toti functionarii sunt puturosi, majoritatea sunt platiti mizerabil si fac muncile care tin bunul mers al ,,cetatii''! Din  aceasta cauza mai fac si alte munci cu bratele! Ati fi uimiti cati functionari onesti fac asta! Altceva este cu membrii partidelor care paraziteaza institutiile, muncind cel mai putin si avand salarii babane, ei si-au tras cele mai bune posturi cu cele mai putine responsabilitati! A-i trimite pe astia la munca cu bratele este cea mai mare jignire, mai mare decat injuratul de mama! Oricum crenguta cu pricina nu a fost indepartata de vreun functionar, ci tot de un amarat de zilier de la RADP sau de la vreo firma care a castigat (spaguit) contractul de mantenanta (cel in care indepartarea crengutei a costat municipalitatea vreo mie de lei!). Munca patriotica nu e o rusine, in tara asta prin munca patriotica s-au construit cai ferate dificile (Bumbesti-Livezeni) sau Palatul Sparlamentului, in care sa poata dormi confortabil ,,alesii''! ADMIN: vedeți cum ne-am găsit numitorul comun în discuție? :)))) despre acei puturoși vorbim și noi - sinecuriștii politici. In rest, prin munca patriotica s-a construit si Canalul Dunare- Marea Neagra (nu ati vrea sa stiti cati militari, studenti si elevi au murit sau au fost nenorocitia acolo). Munca patriotica, in esenta ei, a fost sclavagism mascat.

Adauga comentariu