Jandarmul care a incercat sa se sinucida era apt psihologic

Subofiterul de 36 de ani a Gruparii de Jandarmi Mobila, care a incercat sa se sinucida in aceasta dimineata in vestiarul unitatii, era apt din punct de vedere psihologic. Ultimul test la care a fost supus a fost in luna aprilie 2013, sustin oficialii Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Cluj.
“Subofiterul este supus unei interventii chirurgicale la Institutul Inimii, dupa ce si-a provocat mai multe taieturi in zona gatului. Din informatiile noastre starea lui este stabila. Se afla in afara orelor de program la momentul incidentului. Este angajat al unitatii din 2007 si este unul dintre cei mai apreciati de catre superiori. Ultimul test psihologic la care a fost supus a fost in luna aprilie a acestui an si era apt din punct de vedere psihologic”, a precizat pentru Ziar de Cluj, Mariana Tecar, purtatorul de cuvant al IJJ Cluj.
Un echipaj SMURD solicitat prin 112 i-a acordat primul ajutor subofiterului inainte ca acesta sa fie transportat la spital. Barbatul era divortat si pasionat de sport, mai spun oficialii institutiei. Deocamdata motivele pentru care jandarmul a recurs la gestul extrem nu au fost facute publice. Foto:jandarmeriamobilacluj.ro

Adauga comentariu