JAF la Casa de schimb valutar Macrogrup din Mărăști

Duminică, în jurul orei 15:00, a fost jefuită casa de schimb valutar Macrogrup din cartierul Mărăști, cea de sub magazinul Optilens.

Din primele informații, hoțul a folosit un spray asupra casierei și a furat caseta în care se aflau banii. DIn fericire, prin graba sa, hoțul a scăpat caseta cu bani, astfel că firma de pază a reușit să îl prindă - din informațiile publicate de stiridecluj.ro.

Știrea prinderii autorului nu a fost confirmată de către comunicarea IPJ Cluj. Eventual firma de pază a reuși să recupereze caseta sustrasă.

”Nu au fost alte pagube” - se suține în materialul dat în exclusivitate. Altă informație publicată de site-ul de știri neconfirmată în comunicare IPJ Cluj, care delară că sunt ”efectuate investigații pentru comiterea faptei de tâlhărie calificată, în vederea identificării autorului faptei, stabilirii imprejurărilor comiterii acesteia, precum și a prejudiciului cauzat”.

Deh, jurnalism ”de exclusivitate” din care ”jurnalistul” nu pricepe mare lucru din ceea ce i se spune și înșiruie în text.

"În jurul orei 15.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizatã cu privire la faptul cã, o persoană ar fi sustras bunuri din interiorul unei case de schimb valutar.

La fața locului s-a deplasat echipa operativã constituită la nivelul Ipj Cluj, fiind efectuate investigații pentru comiterea faptei de tâlhărie calificată, în vederea identificării autorului faptei, stabilirii imprejurărilor comiterii acesteia, precum și a prejudiciului cauzat.

Cercetările preliminare au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase dupa utilizarea unui spray iritant-lacrimogen asupra angajatului societății", a transmis IPJ Cluj pentru Știri de Cluj.

Adauga comentariu