Italienii de la CPL Concordia au făcut, anul trecut, profit de 1,4 milioane euro din distribuția de gaze naturale

CPL Concordia Cluj-Napoca, distribuitor de gaze naturale cu capital exclusiv italian, este pe piața din România din 2002. Compania a avut o creștere constantă din anul înființării până anul trecut. 2019 a fost cel mai bun an pentru italienii de la CPL Concordia atât din punct de vedere al cifrei de afaceri cât și al profitului.

CPL Concordia a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 9,3 milioane euro, în creștere față de anul 2018 cu peste 1,5 milioane euro. De altfel, cifra de afaceri din 2019 a fost cea mai mare din ultimii zece ani. De exemplu, în 2009 veniturile totale ale companiei din Cluj-Napoca au fost de 5,2 milioane euro, iar de atunci au crescut constant. În anul 2000, CPL Concordia a pornit la drum cu zero cifră de afaceri, iar în anul următor a avut aproximativ 3600 euro venituri totale.

Profitul net declarat de companie anul trecut a fost de 1,4 milioane euro, cel mai mare de la înființare. În 2018, profitul net a fost de peste 1,1 milioane euro. În urmă cu zece ani, firma cu sediul în Cluj-Napoca a avut un câștig net de 540 mii euro, iar în anul înființării a făcut profit net de 1.200 euro.

Și numărul de angajați a crescut în permanență de la înființare până anul trecut. Dacă în anul 2000 avea zero angajați, zece ani mai târziu a ajuns la 48 de salariați, iar anul trecut avea 59 de angajați.

CPL Concordia este deținută în exclusivitate de CPL Concordia Societate Cooperativa Italia și este administrată de Fausto Ricco.

CPL Concordia Filiala Cluj România are ca obiect principal de activitate distribuţia combustibililor gazoşi prin conducte.

„Societatea noastră este titulară a 27 de contracte de concesiune a serviciului de distribuție a gazelor naturale (în județele Cluj, Alba, Bistrița Năsăud, Sălaj și Satu Mare) și activează în baza licenței pentru desfășurarea activității de operare a sistemului de distribuție a gazelor naturale și a licenței pentru desfășurarea activității de furnizare a gazelor naturale, emise de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei București”, scrie pe site-ul companiei.

Adauga comentariu