Ipocrizia lui Chereji de la UNTOLD: Festivalul nu ar fi existat fără banii de la Primărie, dar el se “scaldă” în ironii și aroganțe pe Facebook că se finanțează din proiecte private

Tupeul și ipocrizia reprezentanților UNTOLD nu are limite. Într-o postare pe Facebook, Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalului (un fel de purtător de necuvânt sau, altfel spus, talanga de la gâtul boului), spune că nici UNTOLD și nici NEVERSEA nu iau bani publici. Într-adevăr acum nu iau bani publici, dar dacă nu ar fi existat Boc care să sară cu banul public la prima ediție UNTOLD, acum Chereji nu ar fi avut ce să posteze cu atât de multă îngâmfare, ironie și aroganță.

Iată ce a postat neterminatul (în cei șapte ani de acasă) Chereji:

Laudat fie numele Domnului, Parinte!

As vrea doar sa va aduc o clarificare la dilema dvs: UNTOLD-ul si NEVERSEA-ul nu iau bani publici, deoarece noi ne finantam toate proiectele din fonduri private! Adica din biletele pe care le cumpara oamenii la evenimentele noastre, din sustinerea pe care o avem de la partenerii comerciali (sponsorii) si din veniturile pe care le obtinem din vanzarile food&drink (mancare de post sau de dulce, bauturi racoritoare sau alcoolice). In speranta ca am adus liniste si impacare sufleteasca cu aceasta lamurire, mai ramane de clarificat doar speta lipsus vs lapsus. Doamne ajuta!

Noi, Ziar de Cluj, nu am uitat că prima ediție a Festivalului UNTOLD a fost susținută cu bani publici de la bugetul local. Pentru că municipiul a fost Capitala Europeană a Tineretului, Boc a găsit atunci motivul perfect pentru a susține UNTOLD (festivalul lui Bogdan Buta – copil de fost securist). Sub masca promovării orașului pentru tineret, Boc și-a adus un boost de imagine extraordinar prin finanțarea UNTOLD, iar Bogdan Buta a fost pus pe drumul cel bun și, după ce a făcut o căruță de bani de la prima ediție, și-a permis să nu mai primească nici un leu din bugetul local la edițiile următoare.

Așadar, domnule Chereji, mai ușor cu ironiile la adresa Bisericii că și UNTOLD a păpat bani publici. Și nu puțini! 400.000 EURO a primit UNTOLD de la Primărie! 

Mai bine spuneți un sincer „Doamne (Boc) ajută!” și nu unul la mișto.

P.S. După prima ediție a festivalului, Ziar de Cluj a publicat mai multe anchete prin care a arătat că finanțarea pentru UNTOLD s-a făcut ilegal. 

Citește și:

EXCLUSIV - Camera de Conturi a Romaniei dixit: "Finantarea UNTOLD si SHARE de catre Primarie si CL a cauzat o PAGUBA la buget de 5.650.165 lei". Finantarea a fost ILEGALA. DNA Cluj face nani in continuare. Emil Boc e bine merci.

UNTOLD si Federatia SHARE au primit finantare ILEGALA de la Consiliul Judetean! Curtea de Conturi Cluj: "Este o paguba efectiva cauzata bugetului judetului"

Cum justifică, în faţa magistraţilor, Vlad Pop şi Bogdan Buta documentele false prin care s-au luat banii pentru prima ediție UNTOLD?

Un festival din BANI PUBLICI pentru pohta "baiatului destept" Bogdan Buta. Fostul director SHARE a inregistrat in nume propriu la OSIM numele festivalului UNTOLD finantat din bani publici

 

 

Adauga comentariu